Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Na UNICEF byla podána žaloba za pokus o masové zmrzačení ukrajinských dětí

By  říj 22, 2015

Byzantský katolický patriarchát se tímto obrací na Mezinárodní trestní soud v Haagu s žalobou na UNICEF za zločin proti lidskosti, kterým je pokus o masové zmrzačení ukrajinských dětí prostřednictvím škodlivých vakcín. Jde o projev genocidního neofašismu proti ukrajinskému a ruskému národu.

Důvody žaloby:

1) Vakcinaci financuje nejprogresivnější ideolog redukce (postupné genocidy) lidstva, Bill Gates. Svými programy otevřeně sleduje redukci lidstva prostřednictvím vakcinace. V důsledku jeho vakcinačních programů dochází k trvalému zmrzačení dětí, k jejich sterilizaci (neplodnosti) nebo i k úmrtím (např. jen v Indii bylo 1600 dětí po vakcinaci trvale zparalyzováno).

2) Důkaz ideologického pozadí:

- na Ukrajině se 19 let nevyskytl ani jeden případ dětské obrany;
- květen 2015 - na Ukrajinu bezdůvodně dovezeny vakcíny za miliony dolarů;
- září 2015 - takzvaně nalezeny první dva případy obrny na Zakarpatí (místní lékaři diagnózu popřeli!). Vyvstává podezření, že infekce bude na Ukrajinu záměrně vnesena.
- říjen 2015 - na tomto pochybném argumentu je vydán příkaz k celoplošné vakcinaci Ukrajiny (plán 10 milionů vakcín – 10 milionů dětí)

3) Vakcíny, které musí být uchovávány při teplotě -20 stupňů, rozmrzly, jejich určení k vytvoření imunity se změnilo – staly se z nich prostředky k infikování dětí. UNICEF a WHO nutí Ukrajince, aby tyto poškozené vakcíny použili na dětech! Toto je kolosální zločin!

4) UNICEF vyvolává paniku mezi ukrajinským obyvatelstvem a vyvíjí nátlak na ukrajinskou vládu k likvidaci vlastního obyvatelstva (dětí).

Vakcinace jako prostředek redukce lidstva je novodobým válečným zločinem s cílem vyhlazení národa.

Vážení členové tribunálu, žádáme tímto váš mezinárodní trestní soud v Haagu, v jehož kompetenci je odsouzení masových zločinů fašismu i zločinů proti lidskosti, aby řešil zločin organizace UNICEF – pokus o masové zmrzačení ukrajinských dětí.

Pozn.: Pokud organizacím UNICEF, WHO i panu Billu Gatesovi opravdu leží na srdci dobro ukrajinských dětí, ať darují Ukrajině finance, aby mohla zakoupit bezpečné vakcíny z Ruska jako prevenci. U ruských vakcín je nebezpečí sterilizace a zmrzačení dětí vyloučeno!

Žádáme, aby vakcíny vnucované Ukrajině byly prověřeny ruskými odborníky.

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.