Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Cenzurované video: Očitý svědek o událostech v Kolíně popisuje tak trochu jiný příběh, než popisují média

By  led 08, 2016

Je to zhruba týden po událostech, o které psali hlavní německé deníky, policie zjistila totožnost u 100 zadržených osob. Většina z nich byli podle dokladů migranti (měli takzvaný Aufenthaltstitel). Také byla zveřejněna policejní správa jednoho vrchního komisaře a ta je děsivá.

Přikládám video očitého svědka, zaměstnance hotelu, který se nachází přímo na místě činu. Video mělo v Německu za dva dny přes 4 miliony vidění, video ze sociálních sítí záhadně mizí. Sdílejte jej, ať se lidé dozví pravdu.

Silvester v Kolíne

UDALOSTI V KOLÍNE - PRAVDA VYCHÁDZA NAJAVOAko dnes, týždeň (!) po udalostiach, písali hlavné nemecké denníky, polícia zistila totožnosť vyše 100 zadržaných osôb. Väčšina z nich boli podľa dokladov migranti (mali takzvaný Aufenthaltstitel). Tiež bola zverejnená policajná správa jedného vrchného komisára a tá je desivá. Preklad správy je tu:https://dennikn.sk/blog/policajna-sprava-vrchneho-komisara-zo-silvestrovskej-noci-koline-nad-rynom-cele-znenie/?ref=tit-box-topPrikladám video očitého svedka, zamestnanca hotelu, ktorý sa nachádza priamo na mieste činu, oproti Kolínskemu dómu. Video malo v Nemecku za dva dni vyše 4 milióny videní, lebo až do dnes oficiálne miesta tutlali a tutlali.Pozícia SaS a riešenia sa ukazujú ako správne - http://www.strana-sas.sk/pozicia-sas-pri-rieseni-migracnej-krizy/3962

Zveřejnil(a) Richard Sulik dne 7. leden 2016

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.