Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Další šokující poselství Snowdena, jak USA infikují obyvatele Ruska biologickými zbraněmi

By  úno 07, 2016

Další videozáznam poselství bývalého zaměstnance zpravodajských služeb USA Edwarda SNOWDENA vysílán v televizi vyvolal v ruské veřejnosti šok. Více než 80% potravin, zboží, hnojiv a léků dovážených do Ruska z USA představuje nebezpečí pro obyvatelstvo.

Loading...

"Rusové nevědí, že většina z toho, co jedí, je už dávno infikovaná ..."

Důvěryhodnost těchto informací se v současnosti potvrzuje odborníky. Informátoři mu neustále hlásí nové zpravodajské informace o aktivitách USA proti Rusku.

Jak je známo, potravinové embargo se nevztahuje na dovoz amerických masných a rybích produktů, zemědělské produkce, různých vyhledávaných zboží jako je rychlé občerstvení a nealkoholické nápoje. Také polotovarů pro fast foodové restaurace, které jsou v Rusku velmi populární. Podle SNOWDENA, ve všech potravinách, které konzumují Rusové, se nachází bomba pomalého působení - speciální různorodost parazitů.

Snowden: "Na první pohled se to zdá směšné, ale v USA se už dávno vede rozsáhlý výzkum škodlivých účinků na lidský organismus. Testovaných infikují speciálními vyšlechtěných formami parazitů. Zjistit jejich v organismu je téměř nemožné. Jde o nebezpečný Biomateriál, jehož hlavním účelem je doslova "požírat" a ničit člověka zevnitř! "

Nepleťte si je s jednoduchými formami parazitů jako jsou škrkavky nebo roupy. Když se tyto speciální mikro-druhy dostanou do lidského těla, tak migrují po celém organismu. Často se shluky těchto parazitů najdou v tom nebo jiném orgánu lidského těla až po pitvě.

Nejlepší prostředí pro jejich život a rozmnožování je lidská játra, svalové tkáně, oční bulvy a samozřejmě lidský mozek, do kterého se paraziti dostávají do 10 - 12 let. Tady už jde o extrémní úroveň kontaminace, ze které se člověk už nikdy nedokáže zregenerovat. Ničení organismu probíhá pomalu, člověk to mnohdy nedokáže ani zaregistrovat. Smrt je výsledkem v 9 případech z 10.

Na otázku, proč nikdo již dříve nevyhlásil poplach kvůli tomuto případu, dal Snowden přesvědčivou odpověď: "Uvedu několik faktů. Statistika úmrtnosti v Rusku říká, že v 87% případech je příčinou intracerebrální krvácení - cévní mozkové příhody. Je to náhoda? Během posledních 20 let se toto onemocnění dostalo na první místo mezi příčinami úmrtí obyvatelstva. Lékaři stanoví tuto diagnózu při jakémkoliv porušení mozku, ale co je reálné příčinou se nikdy nikdo nedozví, protože v tomto případě se ani pitva neprovádí. "


Nejčastějšími prvními příznaky jsou únava, slabost, bolesti hlavy, poruchy spánku. "Zvykli jsme si připisovat příznaky na všechno možné: magnetické bouře, tlak, stres. Nicméně vůbec nepodezřívá, že už máme zapnutý mechanismus zničení, "říká Snowden.

Cest infikování je hodně. Nejhlavnější nebezpečí jsou restaurace rychlého občerstvení. Zvláště nebezpečná je sportovní výživa, potravinové doplňky, léky a vakcíny - přes které je 100% infikování.

Překlad tabulky:

  • Hovězí maso - 70% - Největší stupeň kontaminace!
  • Kuřecí maso - 68% - Největší stupeň kontaminace!
  • Ryby - 45% - Největší stupeň kontaminace!
  • Mléko a mléčné výrobky - 68% - Střední stupeň kontaminace
  • Zelenina a brambory - 34% - Střední stupeň kontaminace
  • Sycené nápoje a šťávy - 74% - Střední stupeň kontaminace
  • Potravinářské výrobky - 56% - Nízký stupeň kontaminace
  • Doplňky stravy a sportovní výživa - 89% - Vysoký stupeň kontaminace
  • Vakcíny a léky - 16% - Vysoký stupeň kontaminace
  • Hnojiva - 60% - Vysoký stupeň kontaminace

V nedávné minulosti hlavní hygienická služba země zavřela část restaurací rychlého občerstvení "Mc'Donalds". Hlavní příčinou byly četné porušení sanitárních předpisů. S potravinářským gigantem hygienická služba bojuje už dávno. Pokuty, soudy, ale vše bezvýsledně. Před dvěma lety byly restaurace na pokraji uzavření, do Moskvy přiletěli i představitelé společnosti. Opět slíbili provést pořádek a pokračovaly v expanzi v regionu.

Ruský zemědělský sektor je také v ohrožení. Většina používaných hnojiv je dovážena z USA. Zástupce hygienické zprávy oznámil, že i v hnojivech se našly paraziti.

Snowden říká: "Bojovat s tím nemá význam, protože mechanismus je již spuštěn. USA si uvědomují selhání činnosti v politické sféře a jsou připraveni použít libovolnou metodu, jak dostat Rusko na kolena. Rozložit ho zevnitř v přímém smyslu. Jde o neviditelnou válku. Proto vyzývám občany k bdělosti! "

Prohlášení SNOWDENA komentoval ředitel Státního vědeckého centra mikrobiologie a biotechnologií: "Tyto informace jsou závažného charakteru. Je třeba provést naléhavou kontrolu všech stávajících bodů sítí rychlého občerstvení. Občané země musí být informováni o možném ohrožení a podle možností zcela vyloučit ze stravy výše uvedené produkty. Jako preventivní opatření doporučuji použití antiparazitik s rozšířeným spektrem účinku."

Menší chuťovka na závěr, bez komentáře:

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.