Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

ČT potvrdila nespokojenému divákovi, že jsou povinni nám „vymývat mozky“

By  úno 25, 2018

Do redakce nám byl zaslán výborný dopis čtenáře. Tak nám to Rada ČT konečně vysvětlila...

Na základě rostoucí kritiky platících diváků ČT o neobjektivnosti hlavně zahraničního zpravodajství ČT jednala Rada ČT o této kritice. Do jednání vnesl jasno radní Michal Janovič. Prohlásil:

Loading...

„Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení ;. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie,“ – konec citátu.

A je jasno a vymalováno. Takže už zase držíme hubu a krok… Ó dí-ky, veliký Michale Janovče, že jsi to natvrdo objasnil i poslednímu Joudovi z Horní Lhoty, který snad dosud tápal. Tak a teď víme, proč nám servírují v ČT polopravdy a překroucené lži, hlavně o Ukrajině, Rusku a pod., protože je to předepsáno EU. Budeš-li poslouchat – dostaneš penízky do svého korýtka. Když ne, korýtko vyschne. EU a USA potřebují oblbovat lidi ve svůj problematický prospěch a prospěch finančníků, ovládajících svět. Pro objektivní informace, nespoléhejte na zprávy v ČT, nebo české noviny, ale čtěte na internetu či nezávislé časopisy bez cenzury.

Nespokojený divák ČT.

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.