Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Šokující dopis prezidenta Putina poslancům evropského parlamentu: Zbývají 4 minuty do katastrofy!

By  srp 25, 2016

„Vážený pane poslanče,

v uplynulých dnech jsme aktivovali systém družicové protiraketové ochrany Metatron II. V souvislosti s našimi zpravodajskými poznatky jsme aktivovali systém Metatron II. dnes v neděli 21. srpna 2016 v 13:00 hodin. Naše poznatky naznačovaly jaderný útok na území Ruské federace a jejich spojenců dnes 21. srpna 2016, který měl být zahájen ve 14:00 SELČ.

V souvislosti se zhoršující politickou situací v Evropě jsme postupně podnikli několik kroků, které jsou v dnešním světle chápány jako záchrana světa.

Nejprve jsme v minulých letech ochránili území Krymu, které mělo být nástupní střelnicí jaderného útoku na Rusko. V tomto kontextu jsme zachránili lid Ruska a také Ukrajiny před totálním zničením, jak by si některé politické síly ze zahraničí přály.

Zadruhé jsme aktivovali systém osobní ochrany jeho excelence tureckého prezidenta Recepa Tayipa Erdogana. Pan prezident dlouhou dobu stál na druhé straně politické šachovnice a americkými zpravodajskými službami zinscenovaný pokus o převrat v Turecku naznačil, že s ním již jeho spojenci nepočítají. Ačkoli bezprostředně po potlačení převratu hrozil masakr na muslimy a křesťany, postupným vyjasňováním pozic jsme dospěli k obratu pozic pana prezidenta. V konečném důsledku se změna jeho zahraničněpolitické orientace projeví pozitivně ve prospěch Turecka a jeho lidu.

Zatřetí jsme zahájili manévry na Krymu v uplynulých dnech, kdy jsme se chystali na případné odražení útoku na Ruskou federaci.

Začvrté jsme dnes aktivovali družicový systém Metatron II. Jeho funkce spočívá v rušení naváděcích prvků balistických raket. Mezikontinentální střely a také balistické rakety nižších stupňů nejsou schopny úspěšného letu do svého cíle v okamžiku působení našeho systému.

Podle našich družicových snímků skutečně dnes ve 13:45 začalo odpočítávání do startu raket Severoatlantické aliance a ve 13:51 došlo k otevření poklopů jednotlivých šachet. Garantuji vám, že pokud by byly vypuštěny, neopíší balistickou dráhu, která jim byla určena, avšak vrátí se námi vypočítanou trajektorií do místa jejich odpálení. Na tuto skutečnost jsme upozornili styčné důstojníky NATO a vysílali jsme ji také prostřednictvím stále vojenské rádiové frekvence, kterou poslouchají naši partneři ze Severoatlantické aliance.

V návaznosti na naše upozornění došlo již v 13:56 k uzavírání raketových sil. Upozorňujeme vás na morální hazard obranné aliance, kterou tvoří vaše země. Ruská federace je sdružením národů mnoha náboženství a všechny naše národy a náboženství si přejí mír. Ve funkci ruského prezidenta jsem zároveň ochráncem pravoslaví. Na základě všech proroctví, která byla v minulosti učiněna, vám garantuji, že Ruská federace požívá plné Boží ochrany a nebude nikým zničena, ani ohrožena.

Vladimir Vladimirovič Putin

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.