Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Právě praskl obrovský volební podvod. Hlasy pro Clintonovou započítány v Detroitu šestkrát

By  pro 09, 2016

Je možné, že přepočítávání, které iniciovala Jill Steinová, ve skutečnosti přistihlo při podvodu volební mašinérii demokratů? Je zde svědectví z první ruky, od pracovníka přepočítávání hlasů v předměstí Detroitu. Konzervativní aktivista Ken Crider napsal na Facebook: https://m.facebook.com/rick.crider.7/posts/10208302839712897

„Moje žena a já jsme se právě vrátili z přepočítávání hlasů v Cobo Hall v Detroitu. V den voleb, 8. listopadu, volební úředníci ukončili hlasování v 8 hodin večer, pak porovnali rozdíly mezi strojovým počítáním a voličskými hlasy v počítači. (Pozn.: Ve státě Michigan se volí papírovým volebním lístkem, který se naskenuje speciálním scannerem a hlas je zaregistrován počítačem.) Pak byly volební lístky vloženy do krabic, na které bylo napsáno číslo okrsku a počet vložených lístků, byly zapečetěny kovovou pečetí s týmiž čísly a archivovány.

Penny byla ve týmu pro detroitský volební okrsek č. 152, a dostali ke kontrole krabici s číslem 152. Pečeť byla neporušená, údaje na krabici, pečeti i ve volebním záznamu shodně uváděly, že v ní je 306 lístků. Když krabici otevřeli a vyndali lístky, zjistili, že jich je pouze 50! A protože je tam ten rozdíl, platí prý původní počet."

Já jsem byl u okrsku, číslo si nepamatuji, ale měl nadepsáno 525 hlasů, a také jsme napočítali 525 hlasů. Oficiální úředník děkoval Bohu, že mají jeden počitatelný okrsek..."

Podle zveřejněných oficiálních údajů okresu Wayne County http://www.waynecounty.com/documents/exec/clerk/16GPRDED.pdf#toolbar=1&view=FitH získala Hillary ve volebním okrsku č. 152 250 hlasů, Donald Trump 31. Kandidátka, která požádala o přepočet, Jill Steinová, dostala 11 hlasů. Ostatní kandidáti dostali dohromady 12 hlasů.

Znamená to, že volební lístky pro Clintonovou prošly přes scanner několikrát!!!

Další svědek, Trumpův delegát Meshawn Maddock, vyfotografoval v Detroitu řady krabic s volebními lístky, čekajících na přepočítání (a možná odhalení nepříjemné pravdy) s komentářem:

„Velký průšvih. Okres nemá dost pracovníků na počítání. Čekali jsme 1 ¾ hodiny, než zkontrolovali 1. okrsek. Tímto tempem bude počítání trvat tři až čtyři týdny.

Byl jsem se podívat na uložené krabice s lístky. Na tomto obrázku z Cobo Hall je třetina krabic z Detroitu, a další dvě třetiny jsou na cestě.“

Přepočítávání hlasů v Michiganu bylo 8. 12. zastaveno. "Federální soudce nařídil zastavit přepočítávání, vzhledem k tomu, že Steinová neposkytla dostatečné důkazy o manipulacích či chybách, pouze poukázala na možnou zranitelnost volebních přístrojů."

Obrovský podvod odhalený ve Wayne County (Detroit) je zajisté spjat s NÁHLÝM rozhodnutím soudce a michiganské komise agitátorů odvolat přepočítávání. Kdyby přepočet pokračoval, Hillary by ztratila Wayne County (Detroit) a sousední Oakland County, jediné dvě její naděje v Michiganu!

I počet lidových hlasů pro Hillary by šel silně dolů ... mnohem níže než ony 2 milióny hlasů, o které, jak prohlašuje, získala víc než Trump - její podvodné voličské/hlasovací aktivity proběhly ve VŠECH významných městech USA!!! A proto byl ve skutečnosti přepočet odvolán!!!

Můžete se vsadit, že tento typ obrovského volebního podvodu proběhl ve všech významných městech USA! Jsem ochoten se i vsadit, že kdyby se přepočítávalo v Kalifornii a New Yorku, odhalila by se pravda, že Trump vyhrál i tam!!

Trump vyhrál s přesvědčivou převahou navzdory všem volebním podvodům demokratů!

USA evidentně potřebují výraznou reformu volebních procedur a vnitřní kontrolu v celém státě!

Obrovský volební podvod v Nevadě

Megan Barthová z televize NewsMaxTV v Las Vegas provedla rozhovor s kandidátem do republikánského shromáždění za 15. okrsek, Stanem Vaughanem (Pozn.: mimo jiné světový šachový velmistr, šampion Mensy, expert na statistiku a rozpoznávání vzorců, atd. atd. ), ohledně obrovského volebního podvodu v jeho losangeleském volebním okrese Clark County.

Vaughan přinesl k rozhovoru do studia důkazy: Z jeho podnětu byly v jeho 15. volebním okrsku poštou zaslány všem voličům na aktuálních volebních seznamech doporučené dopisy za účelem ověření adres. Z nich se 9 200 vrátilo jako nedoručitelné (adresát neznámý, či adresa neexistuje). Má tedy potvrzeno úředním razítkem pošty, že nejde o platné voliče. Někteří adresáti již dávno zemřeli nebo se odstěhovali, přesto byli stále zapsáni v platném volebním registru. K volbám registrovány v Clark County byly registrovány i tucty lidí pod jmény filmových hvězd, a také Edward Snowden!. Asi stovka lidí byla registrována pod adresou prázdného objektu. (Vaughan: "Lidi, co vymýšlejí jména pro falešné voliče, nemají žádnou fantazii.")

Dopis vrácený z adresy "Edwarda Snowdena":

Dopis vrácený od filmové hvězdy Emmy Thompson:

Vaughan provedl ještě navazující průzkum: z navrácených dopisů neexistujících voličů vybral vzorek 200 lidí a zjistil ve volebních záznamech, že 185 z nich vskutku volilo.

Vaughan vyzval Trumpa, aby se zabýval vyšetřením tohoto vážného problému neexistujících voličů. Dosvědčil i to, že při příchodu k volbám r. 2012 mu bylo sděleno, že již volil. Uvedl i další lidi, kterým se stalo totéž. Byl jim dán provizorní volební lístek, který mohl být započítán, jen pokud by celkový počet takových hlasů byl do 1%.

15. volebním okrsku tady bylo odevzdáno pro republikány i demokraty celkem 17 086 hlasů. Když z toho 9 200 voličů bylo falešných, kteří dle zákona na seznamu být neměli, je to obrovský rozpor.

Vaughan rovněž oznámil, že nahlásil případ s vrácenými dopisy neexistujících voličů státní tajemnici Nevady Barbaře Cegavske, avšak ta vrátila celý případ zpět do okresu, aby si ho vyšetřili sami.

President Donald Trump prohrál v celém státě Nevada o pouhých 27 000 hlasů. Takže 9 200 podvodných voličů pouze v jediném malém okrese je třetina celkového rozdílu v celém státě.

Megan Barthová řekla, že mainstreamová média tento týden útočila na Donalda Trumpa, protože řekl, že byly milióny ilegálních hlasů. A jak se zdá, v Nevadě, která v minulých 108 letech vždy hlasovala pro vítěze presidentských voleb, bylo hlasování ukradeno a musí být vyšetřeno federálními úřady. „Ale ne Obamovi federálové, ale budoucí generální prokurátor Jeff Session to musí vyšetřit.“

Nevada byla prokazatelně ukradena, ale stát je tak zkorumpovaný, že od toho nelze moc očekávat. Je zajímavé, že k přepočtu vůbec dochází.

Přepočet v Nevadě začal na podnět Rickyho De La Fuente. V Nevadě vyhrála Clintonová, a De La Fuente byl poslední. Ale minulý týden složil 14 000 dolarů a požádal o přepočet, což nazval vyvážením snahy Steinové ve Visconsinu.

Mluvčí státní tajemnice Gail Andersonová řekla minulý týden, že přepočítání hlasů v okresech Carson City, Douglas, Mineral, Nye a Clark by mělo být dokončeno v pondělí. Pokud vzorek ukáže rozdíl alespoň 1% pro De La Fuente nebo Clintonovou, bude zahájen úplný přepočet ve všech 17 okresech Nevady. Clintonová vyhrála ve státě Nevada nad Trumpem o 27 202 hlasů, z více než 1,1 miliónu odevzdaných hlasů.

Další zdroje: http://nypost.com/2016/10/11/elections-official-caught-on-video-blasting-de-blasios-id-program/, http://www.zerohedge.com/news/2016-11-30/nevada-recount, http://www.newsmaxtv.vegas/huuuge-nevada-voter-fraud-uncovered-worse-than-acorn/, http://www.prisonplanet.com/detroit-recount-observer-box-marked-306-ballots-only-had-50-inside.html

Volební podvody v New Yorku očima volebního komisaře. Rozhovor s předsedou volební komise NY Alanem Schulkinem:

Novinářka se zahalila do burky a vydávala se bez průkazu za Humu Abedin; bylo jí umožněno volit:

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.