Print this page

Mladík si po nehodě myslel, že už nic horšího se nemůže stát. Stalo se, když jej přišla navštívit přítelkyně i milenka

By  kvě 01, 2017

Tento mladík si po tom, jak se stal účastníkem dopravní nehody, zřejmě myslel, že už nic horšího se mu nemůže stát. Hluboce se mýlil. Do nemocnice ho totiž přišli podívat obě jeho přítelkyně, které o existenci té druhé samozřejmě netušili. Dobrý konec tohoto příběhu proto určitě nečekejte.

Muž na fotografii utrpěl při autonehodě zranění a musel být hospitalizován. Dal vědět své přítelkyni, která za ním okamžitě přijela do nemocnice. Jenže nebyla sama. Spolu s ní tam dorazila i jeho milenka, o které přirozeně nevěděla.

Následovala trapná konfrontace mezi trojicí, která byla zachycena i na videu. Vidno na něm muže ležícího na posteli, vedle kterého v černém tílku stojí jeho oficiální partnerka.

Obě ženy se pustili do sebe, přičemž celé této šarádě přihlížejí zdravotní sestry a ostatní nemocniční personál. Mladíkovi to zjevně nedělá dobře, protože krevní tlak mu během hádky prudce stoupl nahoru. Jak nakonec dopadl, není známo. Minimálně jedna žena mu ale zřejmě dala kopačky.

1

1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.