Print this page

Tajný trik, který zvýší hlasitost vašeho iPhonu

By  srp 13, 2017

Majitelé Apple iPhone jsou šokováni z jednoduchého triku, který umožňuje přehrávat hudbu hlasitěji. Ironií je, že touto "funkcí" disponuje iPhone už roky, ale nikdo si to ani nevšiml.

Samozřejmě nejde o takové zvýšení výkonu, že dokážete nahradit zvukovou aparaturu na nejbližší party ale určitě se Vám to bude hodit při sledování například filmu či seriálu přes reproduktor doma.

Tento "tajný" trik se rozšířil během jednoho dne prostřednictvím sociální sítě Twitter a až 84 000 uživatelů retweetlo příspěvek postupem jako nato. Někteří z nich se vyjádřili pochvalně na adresu již zmiňované sociální sítě.

"Twitter mě naučí více než vysoká škola", napsal jeden z uživatelů.

Pokud to chcete vyzkoušet, stačí přejít na položku Nastavení> Hudba> EQ> Late Night.

Šikovná funkce komprimuje jakýkoli zvuk, který posloucháte, takže hlasitý obsah bude tišší a tiché pasáže budou hlasitěji.

Nastavení ekvalizéru jsou k dispozici již několik let, ale vzhledem na nabídku různých jiných funkcí, kterými iPhone disponuje, byl často přehlížen.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.