Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Bývalý ruský voják se takto vypořádal přímo u soudu s člověkem, který mu znásilnil dceru

By  úno 18, 2019

Jak zareagoval ruský táta, bývalý voják v Afghánistánu, když ten, kdo znásilnil jeho dceru dostal 5 let podmíněně na 5 let? Když padl „směšně nízký“ rozsudek, otec dívky použil bojové vrhací nože a tři z nich na dálku „zapíchl“ do prznitele své dcery.

Loading...

Pokojně pak odevzdal další dva nože policii a nechal se odvést. Otec řekl, že předpokládal takový rozsudek, protože byl na něj vyvíjen nátlak, aby žalobu na syna důležité osoby stáhl zpět. Byl učiněn i pokus o fyzický nátlak, kdy se ho „neznámí pachatelé“ pokusili zbít. Bývalý veterán z Afghánistánu přišel ale útočníky hodně draho. Muž si proto podle návodu z internetu vyrobil pět bojových vrhacích nožů. Týden tréninku mu stačil, aby zločinec dostal dva nože do srdce a jeden do hrtanu. Muž uvedl, že jeho dcera má zničený život. Dvakrát se pokusila o sebevraždu a je po dvou letech stále na psychiatrii. „Pěstujete doma květ a někdo vám ho zašlape do země“, a ten hajzl navíc dostane pět let nejlehčího vězení a ještě podmíněně, řekl muž porotě. Od soudu odcházel na svobodu s podmíněným osmiletým trestem. Osvobodila ho takto porota, jejíž členové měli doma dcery různého věku.

Zdroj: 1,  2

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.