Print this page

Zcela bezpečně si to přečtěte, ať fandíte komukoliv. Toto jsou skutečné likvidační kroky, které mají zničit náš stát rukou vládnoucích elit

By  bře 05, 2017

„MO: Výkon vojáka není podstatný a velitelům je prdlajs do složení jednotky.“ Měli jsme armádu? Už nemáme žádnou. To co zbylo je, promiňte mi ten výraz, „v prdeli“. A z toho mála kousek kolaborant Stropnický i s vládou prodá do německého bundeshweru a ten úplný zbytek demoralizuje propouštěním podle tajných kádrovacích měřítek?

K této informaci můžeme napsat i námi prověřenou záležitost, kdy odmítají při náboru fyzicky i vzdělanostně zdatné mladé může ve výborné formě, pokud zjistí, že se jakkoliv projeví s vlasteneckým cítěním. Takoví už neprojdou ani vstupním psychologickým prověřením. Prý by pod tlakem selhali.

Tedy srovnání. Čistky a vyhazov z armády, protože nesplňují takzvaná „jiná kritéria“. Pro ta samá „jiná kritéria“ nenabírají a odmítají zájemce s národním povědomím.

Měli jsme armádu? Máme už jen opravdu zoufalý zbytek armády. Ne, vlastně už asi nemáme žádnou armádu. Máme kolaboranta Stropnického, máme kolaborantskou vládu, máme 4. říši Evropské Unie, opět historicky s německým socialistickým diktátem, řízenou agentkou komunistické tajné služby Stasi, tentokrát již ne národně socialistickým diktátem, ale multi-kulturně socialistickým, společně s mezinárodní socialistickou internacionálou zaštítěnou islámskými imigranty z dílny neomarxistů a jakýsi zbyteček armády, který ještě nestihli vyhodit.

Vojáci, jsme s vámi. Přijde čas, kdy se budou kolaboranti odpovídat. Bylo to v historii vždy tak. Tento článek hovoří za vše a vypovídá v souvislostech o mnohém. Skutečně si jej přečtěte.

Zdroj: 1, 2

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.