Print this page

Lidskou bytost vytáhli z domu a ubili na smrt kvůli její odlišnosti

By  bře 14, 2017

RIO DE JANEIRO - Dandár dos Santosovou vytáhli z domu na ulici, kopali do ní, bili ji a to vše před zraky obyvatel Fortalezy, v brazilském státě Ceará. Osud této transgender ženy byl o několik minut zpečetěn. Navzdory prosbám, aby ušetřili její život, ji ubili k smrti.

Odporné video z útoku ukazuje Dandár, jak leží na zemi pokryta krví a snaží se vstát, ale násilníci ji proti její vůli naloží do kolečka a odvezou ji do zadní uličky, kde ji za jásotu a smíchu připraví o život.

Záběry z incidentu vyvolaly pobouření poté. Policejní inspektor Damasceno, který vraždu vyšetřuje, podle portálu MailOnline řekl: "Šest lidí bylo identifikováno, v čem nám pomohlo zveřejnění videa."

Video není vhodné pro osoby mladší 18 let a lidí s citlivou povahou!

Podle Brazil 's Trans Network je útok z 15. února jedním z nejnovějších v odporném trendu v Brazílii, zacílená na transsexuálů a transvestity. Dandár je již pátou obětí za minulý měsíc. Vláda státu Ceara vydala prohlášení odsuzující zabíjení a varovala, že útočníci budou potrestáni. Podle ní je tolerance základní hodnotou demokracie. Přizvukuje i soulad s principem individuálních svobod a lidských práv.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.