Print this page

Rockefellerovi nepomohly ani krevní konzervy s dětskou krví z kauzy Pizza Gate. Syndikát přišel o hlavu. Další na řadě je britská královna!

By  bře 21, 2017

Světová média nedávno přinesla vynikající a skvělou informaci o smrti Davida Rockefellera, hlavě vyšších řídících procesů v transatlantickém křídle globalistů. Mluvčí rodiny Fraser P. Seitel uvedl, že miliardář a majitel banky FEDu Chase Manhattan zemřel v klidu a ve spánku.

Loading...

Zemřel ve věku 101 let a jeho život byl prodlužován transfuzemi krevních konzerv s dětskou a také pupečníkovou krví. Metodika prodlužování života byla zcela náhodou objevena během prezidentské kampaně v USA, kdy z uniklých emailů Johna Podesty, šéfa volební kampaně Hillary Clinton, vyplynulo znepokojivé zjištění o tajných krevních rituálech s dětmi pod krycími kódy souvisejícími s provozem pizzérií v několika zemích světa, které slouži jako maskovací provozy pro setkávání elit, kde jsou nejdříve sexuálně zneužívány a poté obětovány na oltář Bafometa nakoupené děti z černého trhu a jejich krev je sbírána do nádob a laboratorně upravována pro aplikaci vybraným elitám.

Dětská krev a zejména pupečníková krev má v těle starého člověka podobný efekt jako elixír mládí, který je známý z různých bajek a pověstí. Toto ovšem nejsou žádné bajky, účinky dětské krve na gerontologický organismus jsou vědecky prokázané, i když etický rámec je velice sporný. Podle lékařské etiky se nesmí krev dělit podle rasy, původu dárce nebo stáří, ale výhradně podle krevní skupiny. Skupiny vyšších elit světové moci, mezi které patří šlechtické rody a staré rody bankéřů se tradičně dožívají vysokých věků a mnoho lidí si myslí, že se jedná o jakýsi genetický dar, nebo je to důsledek luxusního života, že nemusí pracovat a mají jen tu nejkvalitnější stravu, zatímco obyvatelstvo je na 5. stupní řízení zabíjeno chemickými látkami v potravinách.

To má jistě svůj vliv, ale dlouhověkost elit je zajištěna dětskou krví a transfúzemi. Podle studií má dětská krev tu vlastnost, že v organismu aktivuje stejné procesy, které probíhají v dětském těle. Aktivuje se produkce kmenových buněk, které opravují v lidském těle poruchy a genetické chyby způsobené stářím a vysokým věkem. Lidé po transfúzi se cítí plní energie, života a dokonce sexuální vitality. Efekt ovšem nemá dlouhého trvání a dokonce na transfúzích vzniká jistá závislost. Kauza PizzaGate odhalila, jak vybraní senátoři amerického kongresu a politici urgují a neustále se dotazují na další „refreshment“ v Pizza baru. Refreshment (osvěžení) je v kódovém jazyce příjem dětské krevní konzervy a její transfúze do těla.

Poslední fotografie z nedávných let (viz. nahoře) ukazují Davida Rockefellera jako chodící mrtvolu, zombie, která má zapadlé oči, ovšem která umí svižně popoběhnout. Krevní transfúze s dětskou krví jsou oním tajemstvím elit, kterým nahrazují tzv. Abrahámovskou genezi, která byla lidstvu po pádu Nephelim na Zemi odepřena. Elity Syndikátu mají své zástupce v této civilizaci mezi „genetickými lidmi“, ale není jim dovoleno dožívat se vysokých věků přes 150 let. Genetické zakončení lidské DNA a koncových telomerů předurčuje lidské elity pouze k vyšším než běžným věkům dožití, což je pro ně odměna za výkon úkolů, které jim jsou ukládány. Více informací na toto téma jsem napsal v článku Syndikát, pokud vás zajímají technické zajímavosti genetického základu dlouhověkosti s ohledem na zkracování nebo prodlužování telomerů DNA.

Expirace Davida Rockefellera byla naplánována na dnešek, první jarní den. Symbolicky je tím vyjádřen konec zimy, starého času a příchod jara. Před několika dny unikl na veřejnost ve Velké Británii plán na úmrtí britské královny. Informaci přinesla i čeká média. Plán má kódové označení „London Bridge“ a zahrnuje podrobnosti, co kdo musí udělat, pokud královna zemře. Pamatujete si na americkou televizi ABC, která jakoby omylem vloni na podzim při prezidentské kampani oznámila smrt Hillary Clinton? Vyslaný symbol nebyl náhodou, ale vzkazem. Hillary politicky zemřela po volbách. Úmrtí transatlantického globalisty Rockefellera je signálem oslabování amerických elit, které usilovaly o globalizaci planety a vytvoření projektu NWO pod vládou tzv. západních vyšších řídících elit. Konec Rockefellera na pozemské pouti by měl teď vyděsit hlavně britskou královnu. Ona je druhá na řadě, protože pilíře transatlantické říše na ose New York – Londýn (NYLON) budou garantovat jiné elity. Ne Rockefelleři v New Yorku, ne Rothschildové a královna ve Westminsteru.

Smrt Davida Rockefellera končí jednu dlouhou historii USA. Končí historii dominance ve světové politice, končí se tím ekonomická, silová a také politická moc USA. Země přišla o svého nejvyššího elitáře symbolicky na 1. jarní den roku 2017. A co na to americké burzy? Dow Jones dnes mírně posiluje, stejně tak kompozitní tituly a technologická burza. To je jasný signál, že USA dnes řídí už někdo jiný. Dříve, před půl stoletím, když by zemřel majitel banky FEDu, otřáslo by to trhy. Po nástupu Donalda Trumpa si ale burzy smrti velkého globalisty ani nevšimly. Americký pilíř v New Yorku má nové ukotvení, čeká se jen na nové ukotvení i pilíře britského na druhé straně Atlantiku. Královna zemře, Skotsko globalisté odtrhnou a připojí k Nové Evropě a zbytek Velké Británie se spojí s mocenským centrem v New Yorku. Nové elity, nové procesy řízení a nové hlavy vyšších procesů řízení uchopí svoji moc v rámci světového Syndikátu.

Alternativní média o tomto budou podrobně a nezávisle informovat, ale spolu s tím budou globalisté a elity prosazující Novou Evropu usilovat o omezení vlivu alternativních serverů. Naše redakce získala přístup díky našemu kolegovi a aktivistovi z AfD interní dokument německé tajné služby BND, který popisuje metodiky infiltrace německých alternativních serverů provozovaných v USA, kam německá policie nemá přístup a nemá nástroje na uzavření takových serverů v USA, které bojují proti migraci v Německu. V dokumentu se píše o plánech na dlouhodobou infiltraci serverů, získání důvěry a následného rozvracení redakcí serverů zevnitř. V materiálech je uvedeno, že koncept čerpá z informací získaných ze spolupráce s českými a polskými odborníky na boj s extremismem. Nemáme zatím informace, že by něco takového probíhalo i v ČR, ale podezření máme.

Alternativa musí držet při sobě a redaktoři serverů musí táhnout za jeden provoz jako jeden muž nebo žena, i když mají rozdílné myšlenkové koncepty a teze. Nesmí ale docházet k útokům, rozvracení, pomluvám, nálepkování a osočování mezi redaktory. Redaktoři alternativních serverů mají publikační prostor, aby svobodně psali články a v nich publikovali své hypotézy, ale nesmí své hypotézy vnucovat nebo o nich přesvědčovat ostatní redaktory, nebo je dokonce pomlouvat nebo nálepkovat. Nesmí přesvědčovat ani čtenáře. Musí mu vysvětlit souvislosti, ale právo na přijetí nebo odmítnutí teze čtenářem je nezpochybnitelné. V redakci sledujeme v poslední době obrovskou vlnu útoků proti alternativě. Před 2 týdny nám zřejmě operátoři pracující pro CTHH nebo pro BIS shodili živé vysílání na Svobodném rádiu, proti mně se objevují nepodložené útoky dokonce i ze strany naší dlouholeté redaktorky, padají neuvěřitelná obvinění, prý propaguji sionismus, zadlužování u židů atd.

Na tyto útoky nebudu reagovat, ale pokud by pokračovaly, budeme to muset řešit. Cílem je likvidace AE News a nemůžeme nikomu dovolit, aby toto bourání AE News probíhalo zevnitř. Spolu s tím souvisí i má tradiční a tento měsíc obzvláště naléhavá prosba, protože do konce měsíce zbývá 10 dnů a zatím jsme vybrali jenom zhruba 21% finančních příspěvků na zajištění provozu AE News na další měsíc. V současné chvíli si připadám jako osamocený voják, Don Quijote, který bojuje proti mainstreamu za progresivní alternativu na AE News jako s větrnými mlýny a musí čelit dokonce už i útokům zevnitř redakce za to, že v pořadech na SvR se snažím lidem vysvětlit, jak funguje dnešní svět. Každý den se stane mnoho událostí, ale nemám jako smrtelný člověk sil na to, abych zvládl ve volném čase napsat za den více než 1 článek, nebo udělat titulky a článek k 1 videu. Přesto jsem rozhodnutý se nevzdat a jít proti všem a přinášet lidem pravdu a nabízet lidem pohledy do zákulisí světových i domácích událostí a poskytovat vám bezpečný diskusní prostor chráněný 1. dodatkem americké ústavy, pod kterou jurisdikčně spadá náš web a provozní firma, která zajišťuje provoz tohoto projektu.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.