Print this page

Sluníčkářské video o falešné toleranci. Koho ještě zajímá v migranty rozloženém Německu?

By  dub 07, 2017

Německé dráhy přišly s kuriózním nápadem. Publikovaly video, které má učit větší toleranci k muslimské komunitě.

Video je samo o sobě protimluvem, protože tolerance musí být vždy oboustranná. A ta, jak dobře vidíme, v Německu a dalších evropských států ze strany muslimů prostě není.

Respektive na samém počátku ,,na oko" je, pokud jich v dané zemi není ještě mnoho. Potom, co se komunita znatelně rozroste, úměrně s tím rostou jejich požadavky, které se čím dál více týkají islámské víry. Jako přes kopírák to vidíme v Německu, Švédsku, Velké Británii, teď už i v Rakousku či dokonce nově i Austrálii.

Je zajímavé, že německé dráhy zveřejňují video až teď, poté, co je Německo prakticky paralyzováno v důsledků nájezdů nejen migrantů pocházejících z muslimských zemí. Důležité je také se ptát, jestli svou snahu přimět Němce toleranci k muslimské komunitě po tom všem myslí opravdu vážně. Snaha německých drah o větší toleranci k muslimské menšině je naivní, stejně tak, jako je falešná.

Přílišná tolerance evropských zemích, a nejen Německa vedla k tomu, že starý kontinent začíná ztrácet své původní hodnoty, na nichž byl vybudován, a hodnoty zcela nové, které jí jsou z historického hlediska cizí, zde zapouštějí natrvalo své kořeny Německo mělo říct na úplném počátku migrační krize důrazný stop migrantům a zabránit jim v tom, aby do země vůbec přišli. Teď bohužel hasí požár ještě větším požárem.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.