Print this page

Putin prý nechal přemístit raketový arsenál Ruska na hranici KLDR

By  dub 17, 2017

V Británii jsou znepokojeni zvěstmi o tom že ruské ozbrojené síly se masově přemisťují na hranici s KLDR v důsledku toho, jak se svět přibližuje k třetí světové válce.

Jak se povídá, Rusko přemisťuje zbraně ve směru Vladivostok, který se nachází jen osm mil od hranice s KLDR, což je v bezprostřední blízkosti od Kim Čong-una. Třebaže přesun tanků a raket nebyl ještě oficiálně potvrzen ruskými úřady, zaznamenali jej lidé žijící příhraničním městě a vystrašená média.

V souladu se zprávami, vojenská kolona nahraná na video, převážela osm raket třídy země-vzduch, které jsou součástí protivzdušné obrany Ruska. Připomeňme, že Rusko má velkou vojenskou námořní základnu ve Vladivostoku.

Tyto události probíhají na pozadí varování předních odborníků o tom, že KLDR se vybaví 60 jadernými raketami do tří let, jestliže nebudou neodkladně přijata opatření. Kim Čong-un už varoval, že KLDR je připravena k totální válce s USA. Doufejme, že se vše vyřeší diplomatickou cestou.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.