Print this page

Spolkový kriminální úřad vydal statistiku kriminálních činů páchaných imigranty.Téměř 300 tisíc!

By  dub 22, 2017

Podle statistiky německého Spolkového úřadu pro kriminální vyšetřování (BKA) z počátku března, jsou přistěhovalci v roce 2016 podezřelí ze spáchání 295 000 trestných činů!

Nárůst oproti roku 2015 tak činí přibližně 100 tisíc trestných činů, a to včetně těch nejvážnějších jako jsou trestné činy proti životu. Mezi nimi bylo 66 případů zabití s celkem 82 mrtvými oběťmi! Nárůst byl zaznamenán i u případů krádeží, padělání a brutálních napadení.

Podle zveřejněné statistiky páchají tyto trestné činy jak žadatelé o azyl, osoby kterým byl status uprchlíků již přiznán i osoby bez práva pobytu, které se nedaří deportovat. A přibývají další. Jenom za leden a únor přistály na německých letištích bez povolení téměř 2 tisíce osob.

Podle mluvčí německého ministerstva vnitra se potvrzuje stoupající trend počtu zločinů páchaných migranty na celém území Německa. Ministerstvo vnitra připravuje na konec dubna novou statistiku na základě podrobných údajů z jednotlivých spolkových zemí, nicméně se předpokládá, že stoupající trend přistěhovalecké kriminality se potvrdí.

Neúprosná statika zřejmě do jisté míry nahlodala i dosavadní vstřícný postoj Angely Merkelové k migraci. Před summitem v polovině března se před německými poslanci vyjádřila, že je nutné omezit počet příchozích migrantů do všech zemí Evropské unie.

Merkelová ovšem stále vidí řešení v dohodě s Ankarou. Po nedávných verbálních útocích na Německo a po nedělním referendu, kdy se z Erdogana stal na dalších dvanáct let v podstatě diktátor s neomezenou mocí a rozhodováním, bude ovšem německá kancléřka mít podstatně nevýhodnější vyjednávací pozici jak pro omezení migrace z Turecka, tak i pro vracení odmítnutých žadatelů zpět přes Bosporskou úžinu.

Stoupající trend migrantské kriminality se tak u našich západních sousedů jen stěží podaří v dohledné době zastavit!

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.