Print this page

Musíme přijmout tisíce migrantů i za cenu, že zabijí deset Poláků, šokuje novinářka

By  kvě 29, 2017

Polska novinářka Anna Pamula, spolupracovnice liberálního probruselského deníku Gazeta Wyborcza, propaguje přijetí tisíců imigrantů z muslimských zemí.

Loading...

Veřejně řekla v polské televizi TVN24, že je potřeba přijmout tyto imigranty i za cenu, že mezi nimi bude terorista, který zabije třeba deset Poláku při sebevražedném atentátu.

Podle Anny Pamuly nemá život Poláku cenu, hlavně když se pomůže muslimům usídlit v Evropě. Tahle expertka, novinářka a absolventka studijního programu Etnické vztahy a mezinárodní migrace na Jagellonské univerzitě v Krakově, ano na univerzitě již mají celou katedru na podporu migrace a multikulturalismu v Polsku, neváhala takto otevřeně hovoří o tom, že je povinností Poláku přijmout tisíce muslimských imigrantů vnucovaných Evropskou unií i za cenu, že tam bude byť jeden jediný terorista, který pak spáchá sebevražedný atentát a zahyne při něm třeba deset Poláku.

Podívejte se na níže uvedený záznam těchto slov Anny Pamuly a toho nadšeného úsměvu v její tváři, když hovoří o zavraždění deseti Poláku muslimským imigrantem! Ještě si myslíte, že jsou podporovatele přílivu muslimských imigrantů do Evropy normální lidé? Copak by se normální člověk, takto smál při hovoru o tom, že bude zavražděno deset Poláku?!

Chování této novinářky a promuslimské aktivistky přesně zapadá do rovnice, kterou jsem předestřel již v roce 2015 ve své knize Eurabia - Mýtus nebo realita? kde popisují nadšení některých části evropské společnosti z toho, že jsou vraždění Evropané muslimskými imigranty. Tito multikulturní šílenci záměrně vedou Evropu k sebevraždě a mají radost ze zabíjení Evropanů při teroristických útocích, a to mnohdy takovou, že to nedokáži ani skrýt, jako právě Anna Pamula v tomto televizním pořadu.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.