Print this page

Věříš v islám? Tak táhni. Článek, který byl zcenzurován

By  čen 05, 2017

Člen politické strany Patrioti Leoš Prokeš napsal článek, v němž natvrdo prohlásil „Věříš v islám? Tak táhni!“ A umístil ho na blog iDnes.cz.

Za dvě minuty se nestačil divit. Text zmizel. Nyní se můžete podívat níže na originální text.

Leoš Prokeš doslova napsal:

Evropská politika - vraždění v přímém přenosu bude samozřejmostí!

5. 06. 2017 8:23:10

Když začaly první teroristické útoky na Evropany, většina obyvatel ČR byla zděšena. Informace o útocích plnily všechna média a probíhaly diskuse mezi politiky a veřejností.

Politici přesvědčili české občany o jejich bezpečí a ujistili je, že mají vše pod kontrolou. Padlo i několik závažných výroků jednotlivých politiků, šlo ovšem jen o klasický populismus. Příkladem je Andrej Babiš, který mluvil o potápění lodí přímo na moři a boji s migrací hned v jejím počátku. Ovšem boj s migrací by mu přitížil v soukromém podnikání a jít proti EU si nemůže dovolit. Podobných nesouhlasných projevů s migrací bylo politiky vyřčeno mnoho, ale zatím vidíme jen boj o křesla do poslaneckých lavic.

V současnosti se občané ČR o teroristické útoky tak nezajímají, stěží si přečtou jen titulek článku.

Teroristické útoky na Evropu jsou jakousi samozřejmostí, tak nějak jsme to přijali a jsme přesvědčeni o tom, že se dějí v jiných státech EU. Přestaneme jezdit do Paříže a Londýna. Když v cestování vynecháme tato města, bude zřejmě vše v pořádku. Jsme Evropané, co když se zaútočí i v Česku? Pak se budeme hlásit hrdě k Evropě a chtít pomoci?

Islámský terorismus je promyšlený, Islamisté podnikají teroristické útoky na obyčejné lidi. Aspoň prozatím nepodnikají útoky na významné osobnosti. Historicky je známo, že když někdo podnikne atentát ve jménu přesvědčení, náboženství či národnosti na někoho významného, začne se situace řešit ihned.

Atentát na Františka Ferdinanda v Sarajevu, jenž byl spáchán na následníka rakousko-uherského trůnu, byl záminkou k vyhlášení války Srbsku Rakousko-Uherskem a je považován za příčinu první světové války.

Atentát na Heydricha znamenal vyhlazení obcí Lidice a Ležáky a popravu mnoha osob.

Jednoduché řešení: postavit do řady všechny a vyhostit z Evropy. Věříš v Islám? Tak táhni! Jsme Evropané, máme svá pravidla a nechceme, aby je někdo měnil!

Ale dokud bude IS vraždit lidi bez politického statusu, nic se nezmění.

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.