Print this page

Jenom pro otrlé a milovníky perverze! Vrásčité sluníčkářky sexuálně zneužívají uprchlické zajíčky...

By  čen 10, 2017

Brífink ruského ministerstva obrany k situaci v Sýrii z pátku 9. června byl jiný než ty předešlé – a dá se říct, že byl průlomový.

Švédská média informují o sexuálním zneužívání mladých imigrantů starými sociálními pracovnicemi a milovnicemi multikultury.

Jedna z nich na levicovém blogu Blankspot odhalila, že je mezi dobrovolnicemi normální, když si vezmou „dítě“ domů a mají s nim pohlavní styk.

„Čas od času u mě doma přespí,“ uvedla žena. „Teď už gauč nestačí. Spí se mnou v mé posteli.“

Dodává: „Napsala jsem smsku kamarádce: Pomoz, musím ho vzít do své postele.“ Odpověď zněla: „Všechny to děláme, nedělej si starosti. Tak to je. Vyspi se s ním...“

Akademička Ann Heberleinová přiznává, že takové jednání je „zcela přijímáno a zavedené“.

Další švédská dobrovolnice zas pořádala v sociálním středisku v Åmålu taneční zábavy pro „dětské uprchlíky“, načež se ukázalo, že kromě toho s nimi má „intimní poměr“.

Zneužívání situace mladých imigrantů je ale známo i z francouzského Calais, kam se sjelo mnoho „dobrovolnic“. Podle jednoho zdroje tyto ženy mají sex s „chlapci, kteří jsou podle všeho pod zákonem“.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.