Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Lithium má být ukradeno českému státu? Dopis Sobotkovi...

By  čen 12, 2017

Věc: krádež lithia v okolí Cínovce

Vážený pane premiére,

v souvislosti s odhalením obrovských zásob lithia v Krušných horách dovoluji si zeptat se Vás, co je pravdy na tom, že zásoby už vlastní Karel Janeček a jen čeká na „strategického investora“ (údajně Albright Stonebridge Group patřící „balkánské řeznici“ Madeleine Albright, ev. miliardáře Elona Muska), aby zahájili drancování těchto zásob nepředstavitelné hodnoty. Nevím o tom, že bych já, nebo kdokoliv z tisíců mých přátel (my všichni – občané této země – jsme totiž výlučnými spolumajiteli těchto přírodních zdrojů) dal souhlas k tomu, aby stát v tichosti tento náš majetek odcizil a převedl ho do rukou zednářských gangů nebo kohokoliv jiného. Nechce se mi věřit, že by se přesto našel někdo s takovou drzostí, že by si troufnul tak gigantický státní majetek (nejméně 3 tisíce miliard korun) lidu této země ukrást. Pokud se tak opravdu stalo, pak důrazně žádám jménem desítek sdružení, iniciativ, spolků, které zastupuji, jakož i milionů občanů z celé ČR, abyste mi po pravdě sdělil:

nakolik je výše uvedená informace pravdivá

pokud ano, kdy se tak stalo a za jakých podmínek

kdo to schválil a na základě jakého mandátu (prošlo to parlamentem?)

proč stát toto jedinečné bohatství netěží sám, když by tak mohl splatit celý svůj obrovský dluh (dokonce dvakrát) a zásadně zlepšit kvalitu života všech občanů

jelikož lid této země s realizací největšího ekonomického tunelu v naší historii zásadně nesouhlasí, žádám Vás o neprodlené vypsání celonárodního referenda o dalším osudu uvedených ložisek lithia (ideálně v rámci blížících se voleb)

co je obsahem příslušné smlouvy, pokud existuje, a kdo ji podepsal (dejte ji k dispozici veřejnosti)

Současně Vás upozorňuji, že ve smyslu platných zákonů vč. samotné Ústavy ČR by realizace takové lumpárny byla nejen trestně stíhatelná, ale stala by se jednoznačně činem kvalifikovatelným jako vlastizrada s následky, které si nejspíš ani neumíte představit!

Tuto svoji žádost Vám předkládám nejen na základě zákona o svobodném přístupu k informacím, ale i jako spolumajitel české země, jako člověk, který vytváří hodnoty, celý život odváděl daně, ze kterých tak krásně žijete, který ctí a chrání vlast a odkazy našich předků. Také z titulu vyšších principů mravních apeluji na vaše nejhlubší svědomí, abyste okamžitě zastavil jakékoliv aktivity spojené s přechodem vlastnictví uvedených ložisek do soukromých rukou (a stalo-li se to již, pak takový krok neprodleně anulovat nebo ložiska vyvlastnit zpět), dokud národ sám v referendu nerozhodne, jak si přeje tato největší ložiska lithia na světě využít. A to tím spíš, že cena lithia začne v souvislosti s rozvojem elektromobilů a elektroniky vůbec v nejbližších letech prudce stoupat.

Pokud mi neodpovíte, nebo tento vlastizrádný proces nezastavíte, dovolím si o Vašem postoji v dané záležitosti informovat všechny občany ČR, a to i v té nejposlednější vísce. Věřím, že Vám i Vašim koaličním partnerům pak dají ve volbách náležitě najevo, jak se jim takový přístup líbí. A nejspíš také budu první, kdo požádá nový parlament a vládu, aby Vás osobně i celou Vaši vládu prohlásil za zločinnou a jakékoliv smlouvy Vámi v dané záležitosti uzavřené za protizákonné a tím i neplatné. Bude mi pak ctí podat na Vás trestní oznámení pro vlastizradu! A myslím to upřímně! To není vyhrožování, ale poslední přátelské varování před sebevraždou současné vlády a ČSSD.

Nicméně stále doufám, že pověsti o výše uvedené události jsou opravdu jen „fakem“ vyrobeným nepochybně ruským specialistou Putinem, jak dozajista již brzy odhalí Vaše Ministerstvo pravdy v součinnosti s tzv. Českou televizí. A že všechno je a hlavně bude úplně jinak! Přesvědčte mě, prosím, že Karel Janeček nevstoupil mezi zlojedy, proti kterým tak bojuje. Dokažte nejen mněi, že stále ještě máte morální právo nazývat se premiérem, který hájí zájmy své země a svého lidu, jak mu káže Ústava a premiérský či poslanecký slib.

Vážený pane předsedo Vlády ČR!

Možná to nevíte, ale mnozí staří lidé dnes umírají mj. i proto, že nemají na léky, nájem či stravu. Miliony lidí jsou v exekucích, do kterých je nahnal současný zločinecký systém. Dvě třetiny lidí žijí na hranici chudoby. Máme statisíce bezdomovců. Nový ministr financí chce penzisty nechat pracovat (třeba sekat trávu) nejméně do 70 let, aby měl na důchody. Nedostává se prostředků na armádu, policii, záchranáře, či hasiče. Na hranicích čekají hordy islamistů, aby zničily náš sociální, zdravotní, školský a nevím jaký ještě systém a nakonec i nás samotné, a my máme Bruselu platit obrovské pokuty za to, že se z toho neradujeme. Peníze prostě chybějí, kam se podíváte. Mám pokračovat? Raději asi ne! A v takovéto situaci má někdo našemu státu ukrást tisíce miliard korun? To Vám a dalším vládním partajím nestačila První pirátská privatizace, vykradené důchodové fondy, zločinecké amnestie, podvodné církevní restituce či dlouhodobé okrádání občanů devalvací koruny? Nebo průšvihy jako OKD (kde jste také ráčil zanechat svoji osobní stopu), či Diag Human (kvůli které nám Brusel zablokoval státní majetek v zahraničí ve chvíli, kdy je Slovanská epopej čirou náhodou v Japonsku a náramně po ní touží Rothschild)? A co armádní zakázky, kšefty s dostavbou Temelína, vykradení státních ropných rezerv uložených v Německu (Viktoria Group), nemluvě o vyloupení českého národního pokladu?

Pro Boha, kdy už budete mít dost???

Děkuji Vám a těším se na Vaši odpověď.

S pozdravem „Není problém nasytit chudé, ale bohaté!“

Ing. Oldřich Lukáš, Plzeň, Lidé lidem, z.s.

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.