Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

V USA proběhla generálka atentátu na Donalda Trumpa právě v den jeho 71. narozenin. Zaznělo přes 50 výstřelů, 5 lidí je zraněno

By  čen 17, 2017

Netrvalo dlouho a v USA došlo k prvnímu pokusu o atentát po zvolení Donalda Trumpa prezidentem USA, a to právě v den jeho 71. narozenin.

Jde o jasný vzkaz a varování Trumpovi, výstražný symbol! Nyní již identifikovaný střelec zahájil palbu z poloautomatické pušky na skupinu republikánských kongresmanů na baseballovém hřišti ve městě Alexandria ve Virginii. Na veřejnost se již dostalo amatérské video z místa střelby, viz. video nahoře. Během střelby trefil do boku republikánského kongresmana Stevea Scalise, který byl ihned transportován do nemocnice, kde podstupuje operaci. Kongresmani na hřišti trénovali na tradiční kongresový baseballový zápas mezi republikány a demokraty.

James T. Hodgkinson, střelec z Alexandrie.

Střelcem je podle informací 66-letý James Hodgkinson, levicový radikál a podporovatel demokratického kandidáta na prezidenta Bernieho Sanderse [1]. Byl na místě zpacifikován ochrankou a podle informací Donalda Trumpa svým zraněním v nemocnici podlehl. Střelec vypálil na 50 ran a zranil podle informací 5 lidí. Podle stejných informací kongresmanů na samotném místě měl střelec dokonce tu drzost, že před zahájením palby se ptal jednoho z kongresmanů, jestli tam na hřišti právě trénují republikáni, nebo demokraté. Střelec chtěl mít jistotu, že střílí na Trumpovy republikány.

Na americké alternativě se okamžitě rozjelo zpravodajské pokrývání této události nejnovějšími informacemi. Komentátoři se shodují, že útok střelce byl motivován štvavou narací amerických mainstreamových médií proti Trumpovi, zejména v poslední době, které informovaly o divadelních a uměleckých performancích neoliberální americké kulturní fronty, která v poslední době rozvířila emoce několika brutálními scénkami namířenými k zavraždění Donalda Trumpa. Nejprve to byla Kathy Griffin, umělecká aktivistka, která před 2 týdny pózovala s maketou odříznuté hlavy Donalda Trumpa a nazývala to uměním. Za výstup se nakonec musela omluvit, její kariéra je prý teď v troskách, postěžovala si Reuters [2]. Jenže zdaleka nebyla jediná.

Kathy Griffin s „uměleckým“ vyjádřením svého názoru proti Trumpovi.

ZFAŠIZOVANÁ AMERICKÁ MÉDIA DOHNALA STŘELCE K ČINU

Na University of Alaska byl vystaven obraz Thomase Chunga, profesorského asistenta, který zobrazuje herce Chrise Evanse, jenž ztvárňuje Kapitána Ameriku, jak drží odříznutou hlavu Donalda Trumpa [3].

Škola odmítla dílo ze školy odstranit, protože se odvolává na 1. dodatek americké Ústavy o absolutní svobodě slova a vyjadřování. To ovšem stále není všechno. Scéna divadla na Broadwayi v New Yorku uvedla adaptaci Shakespearovy divadelní hry Julius Caesar, kde v hlavní roli Caesara vystupuje Donald Trump [4], jehož postava je ve hře na jevišti brutálně ubodána k smrti. Novou adaptaci finančně zasponzoroval protitrumpovský list The New York Times. Všechny tyto hry, obrazy a umělecká ztvárnění působí velmi agresivně na informační pole v americkém mainstreamu a duševně slabší jedinci vezmou takové obrazy a vzory za morální imperativ a povinnost je zopakovat v reálu. Říká se tomu mediální programování veřejnosti.

Úplně stejný podtext měl atentát na Ronalda Reagana ze dne 30. března 1981 ve Washingtonu, kde psychicky labilní John Hinckley zaútočil revolverem na prezidenta Reagana před místním hotelem Hilton. Reagan byl postřelen a odvezen do nemocnice, kde se brzy zotavil. Hinckley později uvedl, že Ronald Reagan je ztělesněním zla, protože představuje válečného štváče. Když se ho ptali, kde k názoru došel, tak uvedl jako zdroj americké noviny a televize.

Nejvíce ho podle jeho slov ovlivnily předvolební reportáže o Reaganovi na amerických televizích a také články ve Washington Post. Ronald Reagan měl ve svém prvním volebním období v amerických médiích velké nepřátele a Hinckleyho atentát je dáván do souvislosti s tím, že média o Reaganovi v USA tehdy tvrdila, že zemi zatáhne do regulérní války s Íránem stejně, jako byla válka ve Vietnamu. Toto štvavé informování vybičovalo Hinckleyho k činu a 30. března 1981 se pokusil Reagana zabít.

LIBERÁLNÍ MÉDIA V USA SKLÍZÍ PLODY SVÝCH WEAPONIZED FAKE NEWS PROTI TRUMPOVI

Úloha amerických médií dnes je úplně stejná. Mají vybičovat labilní Američany v levicovém spektru, aby to udělali, aby zabili Trumpa. Je to mediální programování informačního pole. Útoky proti Trumpovi se ale neomezují jen na televizi a noviny, nově se do útoků proti němu staví i umělecká fronta, divadla a inteligence soustředěná okolo amerických univerzit. Jenže nejde o inteligentní odpor vůči Trumpovi, ale o odpor s nádechem sektářského násilí. Všimněte si, jak si američtí liberálové, novináři, profesoři a umělci libují v perverznostech a brutalitě, v odřezaných hlavách prezidenta. Podobné scény totiž zobrazují důkazy z uniklých emailů demokratické strany v kauze Pizza Gate, kde se washingtonská elita zúčastňuje sexuálních orgií s dětmi a satanských rituálů s dětskou krví. Tato zvrácenost se potom odráží jako v zrcadle zpět do jejich života, do uměleckého ztvárnění, na prknech divadel, v televizních vystoupeních nebo v namalovaných obrazech.

Naprostý otřes potom představuje reakce televize CNN na tento útok proti republikánskému kongresmanovi. Televize na svém Twitteru totiž uvedla, že zbraň byla poloautomatická a pokračovala ve střelbě na další lidi. Chápete? Ne, že útočník pokračoval ve střelbě na další lidi, ale „zbraň pokračovala ve střelbě“. Jako kdyby to fungovalo tak, že zbraň se ráno probudila, nasnídala se, sedla do auta, zeptala se, kdo na hřišti trénuje a potom sama zbraň začala střílet. Idiocie novinářů CNN tak dosáhla nového vrcholu, když zosobňují zbraň jako samostatnou osobu. Jenže tohle všechno je součástí informační války proti Donaldu Trumpovi.

Média vědí, že Trump jim překazil veškeré plány s Hillary Clinton, že američtí občané jim vystavili stopku, a protože se nedaří Trumpa sesadit dokonce ani po slyšení Jamese Comeyho v Kongresu, který jako bývalý šéf FBI vypovídal o údajném nátlaku Donalda Trumpa na zastavení vyšetřování jeho bývalého poradce Michaela Flynna kvůli napojení na Rusko, tak to znamená, že liberálům a neoconům v USA už zbývá jen jedno řešení, zabití Trumpa.

CNN SE PŘEKONALA, Z ÚTOKU BYLA OBVINĚNA „ZBRAŇ“…

Levicoví aktivisté okamžitě začali obviňovat nikoliv střelce, ale držení zbraní v USA. Jekot spustila všechna americká média, která začala vyjíždět statistiky a počty obětí. Namísto politicky motivovaného útoku pachatele, který chtěl pozabíjet co nejvíce republikánů, se z toho má stát veřejná diskuse o omezení práva na držení zbraní. Americký mainstream plní stejně nebezpečnou úlohu vymývání mozků a odvádění pozornosti stejně, jako to dělají mainstreamová média v Evropě. Zatímco Evropa čelí invazí arabských migrantů, politici za největší ohrožení označují Rusko a média tuto naraci posilují nekonečnými rozbory a dezinformačními pamflety o vlivu Ruska na evropská média, o hybridních hrozbách z Kremlu, o ohrožení demokracie.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.