Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nemilá Česká televize, co jsi to zase provedla? To už je vážně moc

By  čen 18, 2017

Takže opět tady máme speciál v ČT. Opět stejní hosté, bezpečnostní odborníci, mudrlanti všeho druhu. Politici roní krokodýlí slzy a radí nám.

Hamáček…„Nesmí nás znepokojit, abychom se báli ve svých domovech, aby lidé ztratili víru v politický systém a dostali se do situace, kdy nebudou věřit svým politikům, záchranářům a policistům,“ doplnil….Jak vlezle zařadil mezi zachranáře a policisty i sebe a další politiky….Hroší kůže! Kalousek ho doplnil o moudro.... „útoky tohoto typu, kdy někdo autem najede do lidí, se nedají vyloučit a musíme s nimi počítat,“ prohlásil předseda TOP 09 a upozornil, že drtivá většinu útočníků byla občany EU. „Radikální islám a islám jsou dvě různé kategorie,“ dodal. Opět dělení na ty zlé a hodné muslimy. Jenže i ti tzv.hodní z velké většiny ve všech průzkumech schvalují šariu, radikální islamismus, a jen čekají kdy se i z nich stanou ti zlí muslimové.

Vrcholní politici se samozřejmě nemusí bát ve svých domovech. Merkelová, Schulz, Junkers, Macron,Tusk a další zrádci svých národů mají své vily, panceřované limuzíny, a když bude nejhůře, tak se odstěhují někam, kde je bezpečno.

Z televize se na nás opět hrnou fráze o sjednocení, nedáme se zastrašit, odporné kondolence od vítačů a sluníčkářů. Vše se opakuje a speciály v ČT začínají být nudné. Po každém krvavém útok, kdy nepolitici tratí své blízké i děti slyší občané kecy, ze kterých se nám zdvíhá žaludek. Fanoušci sportu i kultury, ale i turisté se krčí v hrůze při výbuchu zábavní pyrotechniky, a v panice po sebe následně šlapou. Máme si prý zvykat…I to nám v speciálech politici a odborníci radí…

Politika špiček EU nás dovedla do stavu, kdy se útoky budou stupňovat. Podle údajů tajných služeb evropských států ( Německo, Anglie, Francie, NATO ) jsou v Evropě tisíce radikálních islámistů. Když říkají tisíce, tak věřte, že jich budou desetitisíce! A pohraniční agentura Frontex nečinně přihlíží, jak každý víkend dovážejí lodě neziskovek do Itálie týden co týden desítky tisíc dalších mužů. Kde jsou sliby, že oni budou chránit vnější hranici Evropy? Tyto údaje a chování neziskovek tzv. alternativní média zveřejňují více jak rok. Za to byla osočována ze lží. Dnes již i ostatní zveřejňují podobné informace. Opět se ukazuje, že nám politici lžou. Žádná ochrana neexistuje. Dovoz muslimů pokračuje. Lži a pokrytectví. No chtělo by to další summit….

Řešení je proto jednoduché. Navrhuji České televizi ať pro tzv. speciály o teroristických útocích zřídí speciální kanál, O práci budou mít postaráno….Budou analyzovat proběhlé útoky, ukazovat statistiky mrtvých a raněných, odborníci budou radit, jak se máme v případě útoku chovat, politici budou na obrazovce k tématu s vážnou tváři kondolovat…A protože útoky budou pokračovat, a bude jich přibývat, tak se může ČT stát průkopníkem v pokrytí této tématiky. Třeba se tohoto nápadu chytnou i jiné, spřátelené lživé média v ostatních evropských zemích. Aspoň v něčem budeme první…

autor je bývalý poslanec

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.