Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Americký prezident oslavu ramadánu odmítl uspořádat, ale na pražské ambasádě s islamisty vesele slavili

By  čec 03, 2017

Americký prezident Trump odmítl uspořádat oslavu muslimského svátku ramadánu v Bílem domě, ale americká ambasáda v Praze naopak oslavu muslimského svátku uspořádala a pozvala na něj kontroverzní muslimské aktivisty., kteří jsou proslavení šířením nenávisti k homosexuálům a podporou teroristů v Sýrií.

V tiskové zprávě americké ambasády se píše: "Členové muslimské komunity v České republice a zástupci neziskových organizací přijali pozvání chargé d’Affaires Kelly Adams-Smith na společnou večeři iftar na oslavu posvátného měsíce ramadán, který je obdobím očisty, věřící mají v tomto období usilovat o zdrženlivost a konat dobré skutky, například sdílet jídlo s potřebnými. Účastníci večeře diskutovali na rezidenci amerických velvyslanců o náboženské toleranci, potřebě dialogu, který by vedl k vzájemnému pochopení jednotlivých náboženství, a významu ramadánu."

Americká ambasáda také zveřejnila tuto fotografií (viz výše) jsou na ni zachyceni:

Romana Červenková(druhá z levé strany) - veřejně hájila nenávist k homosexuálům a jejich zabíjení, kamenování žen obvinění z cizoložství a sekáni rukou za obvinění z krádeže a podporuje příliv muslimských imigrantů do České republiky.

Assem Atassi (čtvrtý z levé strany) -podporuje povstalce v Sýrií a vystupuje v České republice , jako představitel syrské opozice, která je podporována ze Saúdské Arábie a je tvořena převážně islamistickými teroristickými skupinami. Je také člen vedení Islámské nadace v Brně.

Hassan Mezian (sedmý z levé strany) - je muslimský lékař a první muslim zvolený za ČSSD do českého parlamentu. Podporuje aktivity islámských totalitních zemí v ČR, například PR akci sponzorovanou kuvajtskou ambasádou o české islamofobií ...

Nezbývá než dodat, že velice zajímavé představitele české radikální islámské scény si pozvali na pražskou ambasádu USA, je jen otázkou, jestli tak učinili z nevědomosti nebo na truc svému prezidentovi Trumpovi?

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.