Print this page

Jeden z politiků v ČR si uřízl pořádnou ostudu. Budete se cítit trapně i za něj

By  čec 30, 2017

Premiéra Bohuslava Sobotku si člověk stěží uměl představit jako politika a premiéra země, ale přece se jím stal. Na přiloženém videu staršího data se z něj však díky jednomu vtipálkovi stal na chvíli raper.

Na kongresu PES se ukázalo, že premiérova úroveň angličtiny je na velmi komediální úrovni. Sobotka byl patrně od svých 18 let natolik vytížen leštěním těch správných klik na sekretariátu ČSSD, že si ani nenašel čas naučit se cizímu jazyku. V každé solidní firmě by s takovou nepochodil, ale v ČSSD mu to stačí na předsednictví a v České republice dokonce na premiérskou funkci.

Česká média sice v minulosti s odporem hovořila o tom, jakou nám dělá ostudu v zahraničí prezident Václav Klaus či nyní jeho nástupce Miloše Zeman, ale oba dva se ani nepřiblížili tomu, co převedl Sobotka. Jde sice o poněkud archivní kousek, ale tyhle věci se prostě neohrají...

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.