Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Je papež František opravdu křesťan? Co nosí na krku a proč?

By  zář 04, 2017

Křesťané nosí na krku kříž na památku umučení – ukřižování Ježíše Krista. Ukřižování bylo ve starém Římě obvyklým hrdelním trestem.

Člověk byl přibit za ruce a nohy na dva zkřížené trámy s roztaženýma rukama, poté byl kříž i s odsouzencem vztyčen, často u cesty, tak, aby trestanec umírající pomalou bolestivou smrtí byl odstrašujícím případem pro kolemjdoucí.

Nyní si pozorně prohlédněme křížek, který nosí tzv. svatý otec. Na první pohled je patrné, že se nejedná o křesťanský symbol. Postava na kříži nemá roztažené ruce, místo toho vidíme na příčném trámu jakési spletence a postava má jasně ruce zkřížené na hrudi. Tohle v žádném případě není zobrazení Ježíše Krista!

Mnohem více připomíná figura na kříži starověkého egyptského boha Osirida. Bůh podsvětí Osiris byl zobrazován s rukama na hrudi, v nichž třímá důtky a berlu, mající na hlavě korunu – mitru, ozdobenou posvátnou kobrou. Dalším znakem je vous a často bývá zobrazován jako mumie, jelikož byl dle egyptské mytologie zabit svým bratrem Setem a následně svou manželkou - sestrou Isis, přiveden zpět k životu. Zmrtvýchvstání je pro tohoto boha typické. Osiris nebo také Usir byl spojován s posmrtným životem.

Božská trojice Osiris, Isis a Horus patří pravděpodobně k nejdůležitějším kultům starého Egypta, což dokládá mnoho nalezených spodobnění této „svaté“ trojice. Na tomto sousoší je syn Osirida a Isidy Horus, vyobrazen jako malé dítě. Nelze si nevšimnout nápadné podobnosti s pozdějším zobrazením Madony s Ježíškem.

Pakliže připustíme, že Jorge Mario Bergogolio není křesťan, je mnohem jasnější pochopit proč propaguje jednotu s Islámem a ocucává mohamedánům nohy, ačkoli ti jím za to zjevně opovrhují. Popravdě řečeno, nejen současný papež, ale již papež Karol Wojtyla alias Jan Pavel II. byl přítelem Islámu. Tady ho vidíme ochutnávat zelený korán.

O co jim jde a k čemu vše směřují?

Cílem tzv. nového světového řádu je celosvětové (globální) sjednocení všech zdrojů. Cílem satanistů je vytvoření jednoho světového náboženství, jedné světové vlády a jednotné masy lidských otroků.

Přestaňte krmit svoje otrokáře, přestaňte si platit svoje vlastní vrahy. Bez vás a vašeho strachu nemají tito satanovi líbači noh nejmenší šanci na úspěch. Informujte své přátele a nebuďte lhostejní.

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.