Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

George Soros byl zabit, oznámil známý novinář Benjamin Fulford

By  zář 17, 2017

George Soros, miliardář aktivista, který financuje všechny liberální trolly na sociálních sítích a platí za anti-Trump demonstrace, které promění v nepokoje, byl údajně zabit při letecké havárii při návštěvě své domovské země Maďarska.

Jeho letadlo se snížilo k zemi někde v Alpách a už se nevrátilo. Satelitní snímky potvrzují, že nic neodletělo.

Demokraté a Sorosovi lidé stále ještě nepotvrdili havárii, ale oznámení přišlo z řídicí věže, která naváděla letadlo na přistání, že to bylo jeho. Nedošlo k žádnému rádiovému spojení s kýmkoli v blízkosti místa havárie.

Budeme muset nějaký čas počkat, do té doby se možná George Soros objeví někde na veřejnosti a tato zpráva se projeví jako nepravdivá, anebo ne? K této informaci se vyjádřil známý novinář Benjamin Fullford: George Soros nebyl zatčen, protože byl zabit. Kabalisté se snaží udržet iluzi, že je naživu, protože potřebují předního muže jako je on, aby působil jako krytí pro skutečné herce, jako jsou Rothschildové.

Zdroj: 1, 2

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.