Print this page

Když spatřil auto s dětmi, které mizelo ve vlnách, neváhal a okamžitě jim běžel na pomoc

By  lis 22, 2017

Tim Tesseneer jel s rodinou na pláž. Chtěli strávit milý den, ale plány jim změnila šokující událost, která by se bez jejich pomoci skončila tragicky!

Na pláži v Daytona Beach na Floridě nebylo v ten den hodně lidí. Pozornost rodiny upoutalo auto, které začalo vjíždět do vody! Tim uslyšel děti, které volaly o pomoc. Křičely, že je chce máma zabít. Muž neváhal ani vteřinu - utíkal dětem na pomoc a jeho žena zavolala policii.

Po chvíli Timovi pomohl náhodný kolemjdoucí. Tim si chtěl s těhotnou matkou 3 dětí promluvit. Seděla za volantem a její pohled byl prázdný.

Mužům se povedlo z auta vytáhnout 10letého chlapečka a druhé dítě. Třetí miminko ale bylo v autosedačce. Naštěstí další pomoc přišla rychle.

Ukázalo se, že několik hodin před touto dramatickou událostí na policii zavolala sestra psychicky nemocné matky 3 dětí. Žena se bála, že po propuštění z nemocnice žena ublíží sobě nebo svým 3 dětem. Policie ženu v autě zadržela už dřív, ale chovala se normálně, a tak ji podle práva museli nechat odejít. Jela přímo na pláž…

Nikdy neignorujte projevy psychické nemoci. Někoho to může stát život. Sdílejte to!

Na videu můžete sledovat celou záchrannou akci:

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.