Print this page

Farmaceut v důchodu: Svět musí poznat pravdu, jak zásaditá voda zabíjí rakovinu! Takto si ji připravíte

By  pro 17, 2017

Rakovina jako nejsmrtelnější choroba současnosti a ohrožuje každého z nás. Možná jste se už i vy doslechli o faktu, že tato hrozná nemoc nedokáže přežít v zásaditém prostředí.

Zásaditá voda, k jejíž výrobě vám dnes prozradíme recept, je skutečným zázrakem přírody. Dokáže totiž znovu uvést vaše tělo do acidobazické rovnováhy.

Svými účinky tato voda nejenže znemožní rakovině vzniknout, ale i ji odstraní v případě, pokud už náhodou vznikla.

CO JE PH TĚLA A PROČ BĚŽNÁ VODA Z VODOVODU NAŠEMU ZDRAVÍ PŘÍLIŠ NEPROSPÍVÁ

Pojmem pH se označuje kyselost nebo zásaditost látek. Stupnice pH jde od 0 po 14, přičemž číslo pH označuje neutrálnost.

Hodnoty pod 7 označují kyselé prostředí a hodnoty nad 7 zase zásadité.

Hodnota pH běžné vody z vodovodu se sice blíží k číslu 7, avšak tato voda není tak čistá, jak by se nám na první pohled mohlo zdát.

Díky dezinfekci pomocí chlóru sice neobsahuje škodlivé bakterie, které by nám mohly přivodit akutní břišní onemocnění, ale obsahuje látky jako chlor, zbytky antibiotik, různé kovy, včetně těžkých.

Všechny tyto substance končí v našich tělech poté, co takovou vodu vypijeme – ať už přímo nebo jako součást nápojů a jídel, které si pomocí této vody připravíme.

Běžná voda z vodovodu, ale i mnohé slazené nápoje plné cukru, tak mohou vést k překyselení těla, oslabovat imunitu a způsobovat řadu zdravotních potíží i vážnějších onemocnění.

Mezi nejčastější zdravotní problémy patří trávicí potíže, přibírání, únava, málo energie a mnohé jiné.

JAK SI UDRŽET ZDRAVÉ VNITŘNÍ PROSTŘEDÍ TĚLA

Nejlepším způsobem, jak si udržet zdraví, je pití čisté pramenité vody (nebo alespoň dobře přefiltrované vody zbavené výše zmíněných nečistot) a konzumací čerstvého ovoce a zeleniny v bio kvalitě.

Je známé již téměř 100 let, že pH našeho těla je určována tím, co jíme a jakým způsobem žijeme. Existují však několik druhů pH v těle.

Například hodnota pH krve, která je poměrně stálá a pohybuje v úzkém pásmu kolem hodnoty 7,36.

Na druhou stranu, pH našich ostatních tělesných tekutin a orgánů lze vychylovat více. V případě, že se tato místa překyselují (vzniká acidóza), zvyšuje se v nich riziko rozvoje různých onemocnění, včetně rakoviny.

Zjistilo se, že acidóza se často spojuje se vznikem rakoviny, onemocněním srdce, cukrovkou, osteoporózou a téměř každým dalším chronickým onemocněním.

ZÁSADITÁ VODA OD FARMACEUTA V DŮCHODU – RECEPT

Jedním ze způsobů, jak si v těle udržet zdravé hodnoty pH, je pití takzvané zásadité vody, která v těle podporuje udržování zásaditého prostředí. Recept na ni nám prozradil jeden známý farmaceut v důchodu.

Na její přípravu budete potřebovat:

3 až 4 cm odřezek zázvoru

1 dcl čerstvých lístků máty

1 citrón

1/2 okurky

čistou pramenitou nebo přefiltrovanou vodu

Příprava

1) Očistěte zázvor a nakrájejte ho na menší plátky.

2) Pod tekoucí vodou opláchněte lístky máty.

3) Následně dobře očistěte citron s okurkou a také je pokrájejte na plátky. Kůru na citrónu a slupku na okurce můžete nechat, pokud chcete.

4) Nyní vložte všechny suroviny do džbánu a zalijte je vodou.

5) Vodu nechte chvíli (30 minut až 1 hodinu) volně odstát. Pak ji můžete ji začít pít.

Po dopití vody během prvních 24 hodin se dají použít tytéž suroviny, jen je znovu zalijte vodou. Po 24 hodinách suroviny vyměňte za čerstvé.

Tuto zásaditou vodu pijte pravidelně místo běžné vody nebo nápojů, které jste byli zvyklí pít v průběhu dne.

Všechny složky v tomto receptu jsou extrémně zdravé.

Zázvor má silné antibakteriální účinky, citron obsahuje 22 protinádorových látek a okurka vám zase dodá všechny potřebné elektrolyty na udržení správné hydratace těla.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.