Print this page

Němečtí fotbaloví hooligans hlídají vánoční trh v Essenu před „dotěrnými cizinci“

By  pro 23, 2017

Němečtí hooligans z Essenu hlídají klid na vánočním trhu. Asi 30 fotbalových fanoušků se v tomto týdnu procházelo centrem města s jediným cílem: Ochránit vánoční trh.

Na Facebookové stránce “Němečtí patrioté” byla v úterý zveřejněna fotografie 30 urostlých mužů v bundách s kapucí, kterou do středy sdílelo více než 1500 lidí. Facebook ale dnes nechal fotografii smazat.

“Po první úspěšné procházce přes essenský vánoční trh, kterou ocenili hlavně ‘osahávači žen’, se hools dnes objevili znovu a předvedli svou přítomnost,” připsali k fotografii.

“Když se dá dohromady alespoň dvanáct německých mužů, Nafris (Severoafričané) a další rychle mizí,” pokračoval příspěvek.

Policie o ničem neví.

“Nejsme si vědomi žádných zločinů této skupiny,” řekla mluvčí essenské policie na dotaz médií a dodala: “Pokud by ta skupina chtěla brát zákon do vlastních rukou, policie by zasáhla. Monopol na sílu má stát.”

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.