Print this page

„Země musí být varována!“ Děsivá slova francouzské astronautky vyšla na povrch

By  led 02, 2018

Kolem Claudie André-Deshays Haigneré se točí nesmírná záhada. V roce 2008 tato talentovaná a vysoce inteligentní Francouzka vydala lidem Země po svém pokusu o sebevraždu údajné hysterické varování. (Foto EPA)

Nikdo v té době nevěděl, co to varování znamená, Dr. Haigneré totiž po svém zotavení tuto záležitost odmítla objasnit.

Pracovala na výzkumech jak s lidskou, tak s mimozemskou DNA

Dr. Haigneré je nesmírně nadaná žena, která prožívala celé série příběhů úspěšné a různorodé kariéry. Je revmatologem a má Ph.D. i z neurovědy a akreditovaná je v biologii, sportovní medicíně, leteckém a kosmickém lékařství. V roce 1993 cestovala poprvé do vesmíru, aby se stala první evropskou ženou, která navštívila Mezinárodní kosmickou stanici, kam letěla se svým manželem, který je také astronautem.

Dr. Haigneré po svých kosmických cestách vstoupila do francouzské politiky a sloužila v letech 2002 až 2004 jako ministryně výzkumu a nových technologií. Také byla v letech 2004 až 2005 ministryní pro evropské záležitosti. Avšak přes všechno její úsilí, když byla v úřadu, byl francouzský rozpočet na vědu zkrácen. Rozčarovaná z toho praštila zakrátko se svou politickou kariérou a pustila se do práce v biologické laboratoři v prestižním Pasteurově institutu.

Zdroje tvrdí, že práce Dr. Haigneré v Pasteurově institutu měla dost ezoterickou povahu. Někteří dokonce tvrdili, že pracuje na výzkumech za použití lidské i mimozemské DNA. Po několika letech v Pasteurově institutu vešlo v širokou známost, že Dr. Haigneré odvezli po ohromném předávkování pilulkami na spaní do nemocnice. Když si pro ni přijeli, byla při vědomí, byla však násilně znehybněna, protože se prala s doktory s výkřiky: „Země musí být varována!“ Krátce poté upadla do kómatu.

Těsně po této zvláštní scéně přišly zprávy, že v Pasteurově institutu došlo k záhadnému požáru, který pracovníci Pasteurova institutu nikdy řádně nevysvětlili, v důsledku čehož vzniklo podezření, že Dr. Haigneré narazila při svém výzkumu na něco průlomového, ale hluboce znepokojivého. Ale i kdyby tomu tak bylo, není o tom Dr. Haigneré už ochotna veřejně mluvit. Svůj pokus o sebevraždu svedla na ‚syndrom vyhoření‘, poté, co byla násilně odvezena na psychiatrii. Následně vše popřela, že se jedná o hoax a dostala ředitelské místo v největším vědeckém muzeu v Evropě, Cité des Sciences et de l’Industrie.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.