Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Kanadská státní televize kritizovala početné rodiny. Místo toho se prý mají přijímat imigranti

By  led 16, 2018

Kanadská obdoba britské BBC, nebo České televize, Canadian Broadcasting Corporation (CBC), zveřejnila názor, že Kanaďané s velkými rodinami by se měli stydět, a že země by místo toho měla přijímat migranty. (Foto Shutter)

Autorka Kristen Pyszczyk z Toronta tvrdí, že mít dítě není osobní volba, ale volba, která má dopad na každého, kdo obývá tuto planetu. Reagovala na veřejnou diskusi o mediálně známé rodině Gainesových, kteří nedávno ohlásili příchod svého pátého dítěte.

Hlavním tématem jejího článku je názor, že lidé ze Západu by neměli mít děti, protože je to špatné pro životní prostředí. A podle ní na tomto názoru závisí “přežití našeho druhu”.

Cestou, na změnu chování lidí ze Západu je prý veřejné zostuzení, pokud mají více dětí. “Hanba je mocnou zbraní pro změnu chování,” tvrdí.

Gaines party of 7.. (If you’re still confused.. WE ARE PREGNANT) @joannagaines

Příspěvek sdílený Chip Gaines (@chipgaines),

Nicméně v závěru článku vyjeví, že jí vlastně vůbec nejde o životní prostředí, ale spíš o likvidaci západní populace, když doporučuje, aby lidé Západu místo vlastních dětí přijímali imigranty, čímž by se vlastně populace na Západě vůbec nesnížila, jak předtím v článku doporučuje.

“Pokud porodnost v Kanadě klesne, tak co? Když Trump zastaví pomoc neziskovkám, které učí o potratech, omezí migraci a přestane posílat peníze zemím, které

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.