Print this page

Pedofilní kněz s HIV, který znásilnil 30 dětí a bylo mu Vatikánem odpuštěno, byl nalezen ukřižovaný před kostelem

By  led 21, 2018

Jeden pedofilní kněz, který byl shledán vinným ze znásilnění třiceti dětí, kteří byli infikováni HIV, ale bylo mu odpuštěno Vatikánem, byl nalezen mrtvý před jeho kostelem. (Foto Pedogate)

Loading...

V uplynulém roce katolický kněz Jose Garcia Ataulfo ​​připustil, že znásilnil 30 mladých dívek ve věku 5 až 10 let ve městě Oaxaca, v jižním Mexiku.

Ataulfo ​​byl očištěn církví z jakéhokoliv špatného jednání a nebyl vystaven žádnému trestnímu stíhání, přestože věděl, že byl infikován HIV, když sexuálně zneužíval všechny ty děti.

Jako součást „milostivého“ přístupu papeže Františka k duchovenstvu zneužívajícího děti, byl Ataulfo ​​přesídlen do jiného kostela, aby žádal modlitbou o odpuštění za své hříchy.

Zdá se, že jeho vlastní minulost ho dohnala a jeho mrtvé tělo bylo nalezeno ukřižované před jeho novým kostelem ve venkovské oblasti Villa Alta.

Kněz ​byl nalezen přivázaný k dřevěnému trámu, který visel z velké větve stromu a byl nalezen členy jeho kongregace, kteří přišli na nedělní mši.

Podle místní policie byl zbitý předtím, než byl ukřižován a jeho genitálie byly „odstraněny“ a umístěny do jeho úst.

Také měl na hlavě vylitý horký silniční asfalt, který se zdá, že byl použit jako mučící nástroj a přitom byl stále naživu.

Jeho roucho bylo odstraněno a spáleno na podlaze, a byl oblečený v hadrech a měl dřevěnou desku přibitou k jeho ruce, na níž byla vyryta slova: „Nejsem žádný boží muž. Jsem démon. Budu platit za své zločiny v pekle.“

Ataulfo připustil, že sexuálně zneužil více než dvacet dětí, z nichž mnohé byly domorodé mladé dívky z Oaxace (stát v jižním Mexiku) známý pro své početné domorodé obyvatelstvo.

Matka jedné z obětí kněze napsala dopis papežovi do Vatikánu, aby to projednali. Avšak nepochodila, poněvadž Vatikán prohlásil, že „věc je uzavřena.“

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.