Print this page

Lidé v Anglii chytili pakistánského pedofila. Nechápal, že sex s nezletilou je nezákonný

By  led 22, 2018

Pakistánský migrant u soudu řekl, že nechápe, že sex s dítětem je nezákonný. Jeho zadržení bylo výsledkem operace lovců pedofilů. (Foto Youtube)

Pakistánský migrant u soudu řekl, že nechápe, že sex s dítětem je nezákonný. Jeho zadržení bylo výsledkem operace lovců pedofilů.

Adil Sultan (39) si myslel, že jde na setkání se čtrnáctiletou dívkou jménem Laura, se kterou bude mít sex. V srpnu 2017 za ní cestoval do Sunderlandu z Middlesborough.

Ale když přijel do Sunderlandu, místo dívky, kterou kontaktoval na internetových stránkách Skout, mu cestu zastoupili členové skupiny odhalující pedofily nazvané “Strážci severu“.

Skupina o sobě na Twitteru píše, že je “odhodlaná bránit děti před zneužíváním na internetu a před pedofily” a vytváří falešné profily na sociálních sítích, aby odhalila dospělé, kteří hledají děti za účelem sexu.

Video, které zveřejnil list Sunderland Echo, ukazuje, jak je imigrant obklopen “Strážci severu”, kteří provedou “občanské zatčení” a zadrží Sultana do doby, než dorazí policie.

U soudu v Newcastle pak zaznělo, že Pakistánec věřil, že mít sex se čtrnáctiletým dítětem je “ok”.

To samé tvrdil i jeho obhájce Mohammed Rafiq. Jeho klient prý nechápal, že to může být ilegální. Každá země je prý jiná.

Soud této báchorce ale neuvěřil a Sultana odsoudil na 17 měsíců vězení a umístění na seznam pachatelů sexuálních zločinů na 10 let.

“Použil jste falešné jméno. Řekl jste, že je vám 25, ale ve skutečnosti je vám 39. ‘Laura’ vám velice rychle řekla, že je jí 14. Přesto jste s ní začal řešit sexuální aktivity… Váš advokát řekl, že jste myslel, že mít sex s dítětem je v pořádku. Ale to vás neomlouvá.”

Nicméně vrcholem soudního stání bylo, když Sultanuv advokát řekl, že jeho klient v Británii požádá o azyl, protože pro lidi uznané vinnými ze sexuálních trestných činů je návrat do Pakistánu nebezpečný.

“Strážci severu” za 10 měsíců prý odhalili 68 pedofilů. Ale policie, zahanbená úspěchem civilistů, a zahanbená tím, jak roky zakrývala případy pakistánských gangů znásilňujících v anglických městech tisíce anglických dívek, proti těmto aktivitám vystupuje.

“Tyto dobrovolné skupiny ohrožují životy dětí,” tvrdí šéf inspektor Simon Bailey, který má u policie na starost ochranu dětí.

“Nebudu takové skupiny tolerovat a vyzývám je, aby přestaly.”

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.