Print this page

Někdo maže videa ukazující, že Drahoš chce přijmout tisíce muslimských uprchlíků! Bojí se reakce občanů?!

By  led 24, 2018

Ještě včera bylo na internetu dostupné video z debaty v niž kandidát na prezidenta Drahoš odpovídá na dotaz z publika, (Foto Screenshot / Youtube)

že je Evropa zaplavována tsunami uprchlíku a jestli to není pro nás hrozba kandidát na prezidenta Drahoš odpovídá, že "je přesvědčen, že přijmout tady nějakých 2 600 prověřených z bezpečnostního hlediska uprchlíků nebo migrantů by neměl být žádný problém!

Video bylo dostupné na kanálu Kolegium Paměti národa, ale již tam dostupné není! Snaží se snad stoupenci Drahoše odstranit důkazy o jeho skutečných názorech na uprchlíky, volby a pod.? Aby mu pomohli porazit ve volbách prezidenta Zemana a pomohli mu skrýt před občany jeho skutečné názory a pravdu?

Kolegium paměti národa se hlásí k boji proti totalitám, ale v případě kandidáta na prezidenta Drahoše se chová totalitně a cenzuru informace jenž by asi jim podporovanému kandidátovi mohly uškodit. Tedy používají praktiky totalitních režimů!!

Drahoš dále řekl o referendu, tedy o formě voleb:

„Referendum v dnešní době, zejména v době internetu, v době možného snadného ovlivňování názorů lidí všemi možnými směry, je z mého pohledu velmi nebezpečné. Proto bych ho nepodpořil.“

I toto video zmizelo a je cenzurováno. Asi se Drahoš a jeho stoupenci bojí reakce normálních lidí na to, že Drahoš je má za idioty a rád by jim zakázal svobodně volit ...

Screen Youtube s již odstraněnými videi ...

Původně bylo toto video zveřejněno autorem Kolegium paměti národa, protože bylo video cenzurováno a je snaha ho zničit zveřejňujeme ho dle platných novinářských zásad zde:

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.