Print this page

Něco velkého se stane. Bývalý asistent ředitele FBI James Kallstrom hovořil o podrobnostech...

By  led 29, 2018

Bývalý asistent ředitele FBI James Kallstrom měl rozhovor se Stewartem Varneym o FBI, aby diskutoval o nedávných šokujících zprávách týkajících se FBI. (Foto Shutterstock)

Jejíž vrcholní pohlaváři provádí vysoce zpolitizovaný hon na čarodějnice a prezidenta Trumpa ve jménu anti-Trumpovského hnutí, a současně je to snaha ochránit tehdejší kandidátku Hillary Clintonovou od trestních obvinění souvisejících s jejím vyšetřováním ohledně e-mailů, zapojení nadace Clintonových do systému úplatků a intrik, včetně falešného vyšetřování společnosti Uranium.

Při dotazování na morálku v FBI ke konci rozhovoru Kallstrom vypustil velmi zajímavou poznámku:

Varney: Jaká je teď morálka v FBI?

Kallstrom: Není dobrá, ale myslím, že nedávné události, o kterých vím, to zlepší, protože podle mého názoru se skutečně něco velkého stane.

Varney: Necháte nás v tom?

Kallstrom: No, myslím, že je tu spousta vlastenců, kteří vědí, co se děje, a vystoupí z řady a řeknou lidem, jaké to byly lumpárny, mírně řečeno. Jak uzavřeli vyšetřování nad nadací Clintonovích, jak se dělají další věci, které jsou tak protikladné tomu, co FBI a Spojené státy představují.

Kallstrom také řekl, že si myslí, že na Ministerstvu spravedlnosti jsou lidé, kteří mohou čelit obvinění z obstrukce:

„Tato špinavá hra zahrnuje více lidí. Teď víme, že tam patří také spoustu patolízalů z FBI – zřejmě byli součástí týmu Comeyho, též lidé v oblasti justice, kteří podle mého názoru budou odhaleni a čelit obvinění za obstrukce ve spravedlnosti.“

On si myslí, že je to jediný ranger, ten Peter Strzok (podílel se na vyšetřování e-mailů Clintonové). Od té doby, co byl zvolen, jsme viděli tuto fasádu a tu falešnou výzvu k Trumpovi ohledně tajné dohody s Ruskem, která nemohla být dále od pravdy. Veškeré tajné dohody jsou s Demokraty, a je velmi deprimující být agentem FBI. 99 procent tvoří tvrdě pracující vlastenci – muži a ženy, kteří přišli pracovat pro dobro země.

A tyhle kabalisty musíme odstranit. I toho zástupce ředitele (McCabe), který měl před dávnou dobou taky své akce. A pak zde je ten Peter Strzok a kdo ví, kolik dalších.

„Myslím, že konečně to skončíme. Ale velkou záhadou tady je stále Ministerstvo spravedlnosti.“ Co dělá ministerstvo spravedlnosti? „Co dělá generální prokurátor Spojených států? Víte, je to velmi těžké pro Donalda Trumpa. Je pro mne tajemstvím, proč si nezavolal generálního prokurátora a neřekl mu, aby dozorčí výbory vydaly dokumenty, které hledají. Proč Trumpovo Ministerstvo spravedlnosti nevyhovělo soudní obsílce? Až příliš mnoho otazníků.“

Varney: Chci to shrnout a mít v tom jasno. Dle mého názoru je v rámci FBI a Ministerstva spravedlnosti v akci Kabala.

Kallstrom: Ano

Varney: Která nenávidí Trumpa, která chránila Hillary Clintonovou a pokusila se sesadit Donalda Trumpa.

Kallstrom: Ano, ano, ano. Tak to je. Bezpochyby to tak bylo. Stejně jako celé tzv. „Clintonovské vyšetřování“, to bylo falešné od počátku; Žádná velká porota, která uděluje imunitu svědkům, a další šílenosti. Tak oni pracují.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.