Print this page

Je odhalena úloha ponožek v ženském orgasmu

By  led 29, 2018

List The Daily Mail sestavil seznam vědecky odůvodněných způsobů, jak zvýšit citlivost žen. (Foto Fotolia/ Kaspars Grinvalds)

Ve výzkumu holandských vědců se poznamenává, že ženy dosahují orgasmu o 1,6krát častěji, pokud během sexu s mužem nesvlékají ponožky. Podle odborníků jim to dodává pocit bezpečí a pohodlí.

Američtí vědci se domnívají, že kombinace okurkové vůně a sladkostí přitahuje ženy nejvíc. Ženy si také častěji všímají mužů, kteří mají žalostný pohled než těch, kdo vypadá vesele a optimisticky, protože si myslí, že takoví potenciální partneři jsou schopni cítit vinu, zjistili kanadští experti.

List komentuje, že skotští vědci se domnívají, že si heterosexuální ženy vybírají partnery podobné svým bratrům. Rakouští odborníci jsou přesvědčeni, že ženy vnímají muže atraktivnějšími, když poslouchají hudbu.

Angličtí biologové se domnívají, že čím více sebevědomý muž je, tím více přitahuje ženy. Také poznamenávají, že ženy, které se chtějí rychle vdát, mají rády narcisy.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.