Print this page

Vše je jinak, než tvrdí mainstremová média? „Kdo neskáče, je Putin!“ Podívejte se na „masivní protest“ proti ruskému prezidentovi

By  led 31, 2018

Známý „iniciační“ pokřik z ukrajinského „majdanu“ se měl stát jedním z hesel mítinků na podporu „hlavního představitele ruské opozice“ Alexeje Navalného v neděli 28. ledna. (Foto Youtube)

Cílem „ruské opozice“ je destabilizovat situaci v zemi po vzoru Ukrajiny a tamních nedávných událostí. Ruská veřejnost ale velmi dobře chápe, o co jde – a podle toho vypadá i výsledek pokusů zažehnout za každou cenu protesty proti Vladimiru Putinovi před blížícími se prezidentskými volbami.

Zatímco Idnes.cz píše o „masivních protestech“ v „desítkách ruských měst“, ze záznamu protestů i fotografií z místa je patrné, že šlo o nevelké skupinky povětšinou náctiletých dětí, které mají podle některých zdrojů dostat za účast na protestech zaplaceno.

Jak na tyto pokusy reaguje ruská veřejnost, ukazuje ilustrativně následující video. Namísto toho, aby se přihlížející lidé jakkoliv „chytli“ na „majdanský“ pokřik, dýchavičného chlapce si s pobavením natáčejí jako exota a jen starší ženě z publika stojí jeho výkon za to, aby mu vynadala do provokatérů:

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.