Print this page

Soros požaduje po EU regulaci sociálních sítí kvůli boji s populismem

By  úno 20, 2018

Miliardář a aktivista za otevřené hranice Geoge Soros požaduje, aby EU regulovala sociální sítě, protože “mysl voličů je kontrolována a manipulována.” (Foto Wikipedia Niccolò Caranti)

Tvrdí, že velikost sociálních sítí z toho činí veřejnou hrozbu a říká, že umožňují lidem volit proti globalistickým kauzám, včetně volby prezidenta Trumpa. Napsal to v článku pro britský levicový Guardian.

Finanční spekulant, který má pod sebou jednu z největších aktivistických skupin na světě, a je o něm známo, že zasahuje do zahraniční politiky jiných států a do voleb, tvrdí, že neregulované sociální sítě ohrožují demokracii a integritu voleb.

Nová média jsou na sociálních sítích a využívají je k obejití hlavních médií a propagaci kauz, proti kterým Soros a jeho přátelé vystupují.

Středoevropan minulý týden informoval, jak Soros přispěl částkou 400 tisíc liber na kampaň v Británii, která má zvrátit Brexit.

V článku v Guardianu Soros ještě píše, že sociální média “mohou ovlivnit, jak lidi myslí a chovají se, aniž by si to uvědomili”, a to “zasahuje do fungování demokracie a integrity voleb.”

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.