Print this page

Řízený kolaps finančního systému. Domino začíná padat... Budou prezidentské volby v USA a olympijské hry v Tokiu zrušeny?

By  bře 10, 2020

Kontrolovaný kolaps finančního systému chazarské mafie je nyní viditelný pro všechny. (Foto: Wikimedia)

Loading...

Třiceti procentní propad cen ropy, hroucení akciových a dluhopisových trhů a ochlazení cestovního ruchu a obchodu po celém světě jsou organizovány společně s falešnou pandemií, potvrzují různé zdroje. Pandemie, která je většinou mediální událostí, a finanční kolaps, který je skutečný, jsou zástěrkou k nastolení světové vlády, potvrdily zdroje z lóže P3, Illumináti a CIA. Také sdělily, že onou spouštěcí událostí byla právě neschopnost vlády Korporace USA Inc. splácet úvěry od 16. února 2020.

Cílem tohoto řízeného kolapsu je odstranit satana uctívající, genocidní zločince z vrcholu světové moci, říkají zdroje Pentagonu. To umožní uvolnění zakázaných technologií a vstup do podivuhodné nové éry. Například „stáří“ bude brzy léčitelné, říkají zdroje.

Aby to bylo možné, vládnoucí třída, která se nás snaží zabít pandemiemi, karcinogeny, válkou atd., je systematicky pronásledována a postavena před soud, dodávají zdroje.

Zdroje uvádí:

„Americká armáda vyslaná do Evropy na cvičení NATO se může také zapojit do zatýkání sionistů a poskoků Deep State nejen ve Švýcarsku, ale i v Bruselu, Antverpách, Berlíně, Paříži, Amsterdamu a Londýně.

Uvnitř USA se mezitím prezidentské předvolební klání zvrhlo ve frašku, protože nominace Demokratů byla zjevně ukradena senilním a zkorumpovaným Joe Bidenem. Zde je příklad nesmyslu, který Biden ze sebe chrlí:

„Pokud chcete nominovat Demokrata, celoživotního Demokrata, hrdého Demokrata, typu Obiden-Bama Demokrata, připojte se k nám.“

Jeden zdroj CIA shrnul situaci takto:

„Trump bude opět příštím prezidentem, protože vyhlásí stanné právo, samozřejmě aby chránil lid.“ Odhaduje se, že to postihne až 70 % Američanů. Volby prostě zruší. Může být Trump posledním prezidentem? O tomto manévru věděl už dlouhou dobu. Domino začíná padat.“

Počet zapečetěných žalob v USA se nyní blíží k počtu 160.000 a 1.613 obvinění bylo již skutečně vzneseno. Takže teď to vypadá, že mnoho z těchto korporátních podvodníků nakonec skončí ve vězení, kam patří.

Od ledna došlo k rekordnímu počtu skončení a ztrátě pozic ve sféře firemních šéfů. Zdroj NSA to okomentoval slovy: „Prezident nařídil úplné vyšetřování veškeré komunikace napříč Gates Foundation, Event 201, Světové zdravotní organizace (WHO), americké CDC a hlavními společnostmi v USA a Velké Británii, které mají z falešné pandemie největší prospěch. Probíhá také vyšetřování „zasvěcených“ osob v oblasti obchodování a médií. Zdroje CIA říkají, že to má zabránit tomu, co bylo zjištěno v minulém týdnu:

„Nové útoky biologickou zbraní, při nichž se živý virus šíří drony a jinými prostředky zejména v Itálii a Íránu, ale i v dalších zemích, aby se v lidech stále udržoval strach.“

V Hongkongu zahájí úřady v oboru zdravotnictví klinická pokusy s dosud nevyzkoušeným antivirotikem Remdesivir (Remdesivir je lék proti Ebole) k léčbě nového koronaviru, uvedl lékař CIA. „Náklady na jednu kúru budou kolem 1 000 USD a vlády to samozřejmě zaplatí farmaceutické společnosti.“

Stojí za tím společnost Gates Foundation vlastněná Gilead Sciences. „Představte si, že bude třeba jen 10 milionů dávek. To je 10 miliard dolarů. A pak se podívejte, kam skočí ceny akcií.

Na vrcholu této konkrétní pyramidy se nachází George P. Shultz, ředitel Emeritus, Gilead Sciences. Poskok Deep State, Shultz, byl americkým ministrem zahraničí v letech 1982 až 1989 a také ministrem financí. Byl také vedoucím skupiny Bechtel, o které se Japonci domnívají, že byl zapojen do zemětřesení v Kobe, které v roce 1995 zabilo 6 000 lidí.

Jeden zdroj CIA říká:

„Společnost Gilead by mohla sedět na téměř 20 miliardách dolarů, takový je potenciál na akciovém trhu, za předpokladu, že bude mít úspěch s novou vakcínou proti koronaviru.“ Budou z toho dojit každý cent, který jejich chamtivost dokáže ukrást. Představte si, co dalšího je ve vakcíně, možná RFID čip?“

V každém případě se tento lékař a další zdroje shodují na tom, že sionistická cabala používá podvod s koronavirem jako krytí. Zdá se, že virus zabíjí pouze starší lidi se zdravotními problémy, většinou s pneumonií. „Všimněte si, že dosud nejsou postiženy žádné děti ani teenageři,“ poznamenává doktor.

Mírný virus, který většinou postihuje staré lidi, se používá k šíření globálního strachu a skončí to tak, že většina vlád ve všech zemích uzavře ze strachu své hranice. „Svět bude uzamčen.“ Pak se pokusí nařízením naočkovat každého člověka na planetě. Cabala je ve stavu totální paniky,“ předpovídá zdroj CIA.

Zde v Japonsku se sionistický otrok premiér Shinzo Abe pokoušel použít falešnou pandemii k zavedení stanného práva. Místo toho bude Abe odstraněn, slibují zdroje CIA. Také říkají:

„Abe dostane vše, co si zaslouží.“ Bude zajímavé sledovat, zda se bude snažit vyjednat dohodu a zpívat jako kanár. Určitě bude mít smrtelnou nehodu nebo ve sprše uklouzne na mýdle, spadne a zlomí si krk.“

Bitva zuří také ve Vatikánu. „Papež František dostal úmyslně mutovaný virus.“ Brzy zemře. Vatikán se to pokusí zakrýt, dokud nebudou mít klona nebo dvojníka na svém místě. Tímto způsobem mohou řídit pohádku pro masy,“ říká zdroj z Gnostických iluminátů. Zdroje zednářské lóže P3 však tvrdí, že František měl jen mírné příznaky a zotavuje se.

Ve Velké Británii posloužil Brexit k čistkám od německých dvojitých agentů, sdělily zdroje MI6 a Pentagonu. Zde je více o boji ze zdroje Pentagon:

„Po vyhození šéfů bank UBS a Credit Suisse může být generální ředitel Barclays, Jes Staley, další obětí, protože se zdá, že Jeffry Epstein možná prosazoval a hýčkal tohoto bývalého bankéře JP Morgan a vydíral britský parlament, aby jej dostal na nejvyšší pozici. “

Bývalý bankéř společnosti Barclay obviňuje „představenstvo a výkonný výbor Barclays bank PLC od roku 2011 do současnosti“ z krádeže a únosu technologie pro kvantový finanční systém.

Zdroj MI6 říká, že je třeba zatknout tyto lidi, aby bylo možné ukončit kontrolu Deep State nad Spojeným královstvím a Irskem:

„Královna Alžběta u soudu sv. Jakuba, premiéři Cameron, Mayová a Johnson, Michael D. Higgins z Irska, ředitelé pro MI5 a MI6 Andrew Parker a Alex Younger, irští policejní komisaři Noireen O’Sullivan a Drew Harris, Baron Nathaniel Rothschild, a britský a irský vládní tajemník Mark Sidwell a Martin Frazer – oba němečtí dvojí agenti. Tito dva muži v podstatě řídí obě země bez ohledu na premiéra.“

V Saúdské Arábii již došlo k čistkám, kde byl zmařen pokus o převzetí ze strany sionistů. V důsledku toho byli odstraněni tři princové a desítky vojenských a ministerských funkcionářů. Ihned po čistkách začala velká ropná válka. Rusko i Saúdská Arábie zaplavují svět ropou, i když „pandemie“ radikálně snížila poptávku. Starší zdroj CIA říká:

„Ropa je překonaná a s největší pravděpodobností klesne na 10 dolarů za barel, než bude hotovo. Nové energetické technologie jsou připraveny k uvolnění na trh ze strany Trumpa.“

Jedním příkladem tohoto typu technologie by byl vodík, mnohem levnější než ropa.

Tento kolaps ceny ropy ukončuje podvod s ropou v amerických dolarech (petrodolar), který sionisté používají k vydírání USA a světa od 70. let 20. století. Zdroje CIA říkají, že toto nyní KONČÍ.

Zdroje Pentagonu souhlasí s tím, že personálu izraelských obranných sil „byl dán zakáz zahraničních cest, protože Mezinárodní trestní trubunál (ICC) přitvrzuje nejen ve válečných zločinech Izraele, ale i těch, které spáchaly americké síly a CIA v Afghánistánu.“

Zdroje Pentagon dodávají, že:

„Jednání ICC se může rozšířit na střelby dronů CIA, afghánské obchodování s drogami a izraelské válečné zločiny proti Sýrii, Jemenu, Iráku a Libanonu, jakož i použití dopravních letadel jako lidských štítů.“

Zdroje také poznamenávají:

„Třetí volby už nemusí učarovat, protože válečný zločinec Bibi (Benjamin Netanjahu) může být konečně svržen z postu premiéra, a Trump možná zadal ICC zatčení sionistů.“

Netanjahu se, stejně jako jeho loutka Abe, snaží použít „pandemii“ jako omluvu pro zavedení stanného práva. Ale izraelské ozbrojené síly nebudou bojovat proti svému lidu jménem tohoto uctívače satana a pseudo-Žida, slibují zdroje Mossadu.

Rovněž získáváme smíšené informace o situaci v Číně. Zdroje CIA v jihovýchodní Asii říkají:

„Situace je mnohem horší než jak se uvádí v médiích. Lidé krvácí z nosů, očí, uší a plic.“ Šíří se to mnohem rychleji, než se očekávalo. Skutečný počet mrtvých ve Wu-chanu je téměř 3 miliony. Město je největším hřbitovem na planetě. Zůstane v karanténě. Začalo to poblíž Wu-chan, kde došlo k obrovské katastrofě – elektromagnetické záření spojené s 5G. Mikrovlnný náraz uvařil lidi zevnitř. K uvolnění viru došlo přibližně ve stejnou dobu, aby se lidé zmátli pohádkou. Masivní znečištění, které tam je, způsobilo katastrofu.“

Čínský agent v Tokiu také říká, že situace je horší, než připouští vláda. Na otázku, zda byl prezident Xi Jinping nahrazen dvojníkem, jak říkají tchajwanské a ruské zdroje, pouze řekl: „existuje několik Xi Jinpingů.“

Japonští obchodníci s rozsáhlými vazbami na Čínu tvrdí, že výroba se ve většině země vrací k normálu.

Abychom to shrnuli, tak vidíme toto:

Letadla jsou většinou uzemněna na celém světě.

Téměř všechno cestování se zastavuje.

Hotely, restaurace a letoviska jsou po celém světě téměř prázdná.

Ceny ropy klesají.

Celosvětová burza a akciové trhy spadnou o 40–50 %.

Globální finanční kolaps přichází.

„Wall Street bude uzavřen,“ slibují zdroje zednářské lóže P3:

Hra – nastavení – zápas. Reset! Zrození Phoenixe, Nová Éra na úsvitu.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.