Print this page

Lidstvo se vyvinulo původně na zcela jiné planetě, na Zemi jsme cizinci

By  bře 31, 2020

Doktor Ellis Silver, autor mnoha vědeckých publikací, se domnívá, že jsme hosty na své vlastní planetě. (Foto: Messagetoeagle.com)

Loading...

Podle naší fyziologie jsme se původně vyvinuli na planetě s nižší gravitací. Ubližuje nám sluneční světlo, které přitom nevadí mnoha jiným pozemským tvorům, jsme zranitelní vůči nemocem, vypadá to, že na naši planetu vůbec nepatřime. Taková ještěrka se může vyhřívat na slunci celé dny a vůbec jí to nevadí, zatímco kůže na lidském těle se po pár hodinách pobytu na přímém slunci spálí.

Chronické nemoci a pandemie jsou důkazem, že na pozemské prostředí nejsme příliš dobře adaptováni. Typickým příkladem jsou morové epidemie, které v minulosti devastovaly Evropu. Zajímavé je, že člověk je jediný živočišný druh, který má velké problémy s porodem svých potomků. Naše děti mají příliš velké hlavy, aby bez problémů prošly porodními cestami. V minulosti, před rozvojem zdravotní péče, byla úmrtí žen při porodu běžným jevem. U zvířat nic takového nepozorujeme, jak je to možné?

Nenajdeme mezi sebou jedinou osobu, kterou by bylo možné označit za zcela zdravou. To neznamená, že je každý nemocný, ale různými skrytými neduhy, které se dříve nebo později projeví, trpí každý z nás. Naše vnitřní hodiny jsou nastaveny na pětadvacetihodinový interval, jenže náš den trvá jen 24 hodin.

Co z těchto všech faktů dr. Silver vyvozuje? Podle něj byl lidský rod v minulosti zkřížen s jiným druhem, zřejmě z Alpha Centauri nebo jiné blízké hvězdy. Tímto křížením došlo ke vzniku rodu Homo erectus, který byl ovšem na Zemi importován z jiné planety. Možná zde byli lidé vysídleni za trest a naše Země tak sloužila coby vězeňská planeta. Jako Austrálie pro Evropany, kteří ji měli za pustou a nehostinnou divočinu, kam se vozili ti nejhorší zločinci. Dnešní Australané by to už viděli jinak. Zkrátka podle Silvera je zřejmé, že lidé se původně vyvinuli jinde a jen to bohužel nevíme, protože ti, co nás sem přivezli, nám o tom nezanechali žádnou zprávu.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.