Print this page

Mike Pompeo: „lžeme, podvádíme, krademe“ – zřejmě celou hru vyzradil, když veřejně pronesl, že Covid-19 je „živé cvičení USA“

By  kvě 04, 2020

USA: Hybridní válka 2.0 proti Číně, bipartijní americká operace, již dosahuje svého vrcholu. (Foto: Pixabay) (Foto: Activistpost)

Loading...

Na základě celospektrální informační války 24/7 obviňují Čínu ze všeho, co souvisí s koronavirem – a zdvojnásobují úsilí ve své diverzní taktice proti jakékoli informované kritice prachbídné připravenosti Ameriky. Panuje hysterie, jak se dalo předpokládat. A to je pouze začátek.

Soudy budou zaplaveny žalobami, to je jisté – jako například právní skupina Berman (spojená s demokraty) a Lucas-Compton (spojení s republikány) v Jižním distriktu na Floridě. Stručně řečeno: Čína musí vysolit tuny peněz. A to minimálně 1,2 bilionu dolarů, což je – surrealisticky a ironicky – stejná částka, jako americké krátkodobé státní obligace, které má v držení Peking. Jak si nárokuje soud v Texasu, může jít až o sumu 20 bilionů dolarů.

Případ soudního stíhání, jak nám nezapomenutelným způsobem připomněl Scott Ritter, je jak vystřižený z Monty Pythona. Funguje to přesně takhle:

„Pokud váží stejně jako kachna…

…je vyrobená ze dřeva!“

„A proto…“

„je čarodějnice!!!!!“

Z hlediska hybridní války 2.0 se současný směr ve stylu CIA ukazuje takto: zlá Čína nám nikdy neřekla, nám, civilizovanému Západu, že se objevil nějaký hrozný nový virus. Kdyby nám to řekli, měli bychom čas se připravit.

Dosud nám lhali a klamali nás. Mimochodem, to je typický rys CIA podle samotného Mike Pompea – „We Lie, We Cheat, We Steal“ (lžeme, podvádíme, krademe). Všechno zatajovali. Cenzurovali pravdu. Chtěli, abychom se všichni infikovali. Nyní musí platit za všechny ekonomické a finanční škody, které jsme utrpěli, a za všechny mrtvé lidi z naší země. Je to chyba Číny.

Veškerý tento humbuk nás nutí, abychom se znovu zaměřili na konec roku 2019 a zjistili, co americké zpravodajské služby tehdy skutečně věděly o tom, co bylo později označeno jako Sars-Cov-2.

„Žádný takový produkt neexistuje“

Zlatým standardem zůstává zpráva na ABC News, podle níž zpravodajské služby varovaly již v listopadu 2019 prostřednictvím Národního střediska pro lékařské zpravodajství (NCMI), dceřiné společnosti Obranné zpravodajské agentury Pentagonu (DIA), před novou smrtící nákazou, která se vymyká kontrole ve Wu-chanu, na základě „podrobné analýzy, sestavené podle komunikačních prostředků a satelitních snímků“.

Nejmenovaný zdroj řekl společnosti ABC, že „analytici dospěli k závěru, že by se mohlo jednat o katastrofální událost“, a že informace od rozvědky byla „mnohokrát předána“ agentuře DIA, sboru náčelníků štábů Pentagonu a dokonce i Bílému domu.

Není divu, že Pentagon byl nucen vydat příslovečné zamítavé prohlášení – pentagonským způsobem, a to prostřednictvím plk. R. Shane Dayeho, šéfa Národního střediska pro lékařské zpravodajství (NCMI): „V zájmu transparentnosti během této současné krize veřejného zdraví můžeme potvrdit, že zprávy podávané médii o existenci/vydání produktu/vyhodnocení Národního střediska pro lékařské zpravodajství, týkající se koronaviru, z listopadu 2019, nejsou správné. Žádný takový produkt ze strany NCMI neexistuje.“

Pokud by takový „produkt“ existoval, kolem šéfa Pentagonu a bývalého lobbisty Raytheonu Marka Espera by se utahovala smyčka. George Stephanopoulos z ABC se ho na to dle očekávání dotazoval:

Otázka: „Obdržel Pentagon vloni v listopadu od Národního střediska pro lékařské zpravodajství vyhodnocení zpravodajské služby o COVIDU v Číně?“

Esper: „Hm, nemůžu si vzpomenout, Georgi,“ (…) „Ale máme mnoho lidí, kteří to pozorně sledují.“

Otázka: „Toto hodnocení bylo provedeno v listopadu, a na začátku prosince bylo předáno NSC (Národní bezpečnostní radě), aby posoudila dopad na vojenskou připravenost, což by pro vás bylo samozřejmě důležité, a možné rozšíření ve Spojených státech. Takže byste jistě věděl, zda proběhlo v prosinci předání informace Národní bezpečnostní radě, že ano?“

Esper: „Ano“ (…) „Nejsem si toho vědom.“

Takže „žádný takový produkt neexistuje“? Je to podvrh? Je to past ze strany deep state/CIA na Trumpa? Nebo podezřelé osoby jako obvykle lžou ve stylu CIA?

Pojďme přezkoumat základní informace. 12. listopadu byl manželský pár z Vnitřního Mongolska přijat do pekingské nemocnice, kde podstoupil léčbu plicního moru.

Čínské Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) veřejně oznámilo na platformě Weibo – čínský Twitter – že je „extrémně nízká“ pravděpodobnost, že by z toho vznikla novodobá epidemie. Pár byl poslán do karantény.

O čtyři dny později byl diagnostikován třetí případ plicního moru: muž pocházel také z Vnitřního Mongolska, nebyl spřízněný s manželským párem. Dvacet osm lidí, kteří byli s mužem v úzkém kontaktu, bylo umístěno do karantény. Nikdo neměl příznaky moru. Plicní mor má symptomy respiračního selhání, které se podobá zápalu plic.

Přestože centrum CDC znovu opakovalo, že „není třeba obávat se rizika infekce“, mnoho lidí tomu samozřejmě nedůvěřovalo. Centrum CDC veřejně potvrdilo tyto případy plicního moru 12. listopadu. Ale poté Li Jifeng, lékařka z nemocnice Chaoyang, kde trojice z Vnitřního Mongolska podstupovala léčbu, zveřejnila soukromě na WeChat, že byli poprvé převezeni do Pekingu 3. listopadu.

Klíčový fakt, který později z příspěvku lékařky Li Jifeng odstranila cenzura, byl tento: „Jsem velmi dobře obeznámena s diagnostikou a léčbou většiny respiračních nemocí (…). Tentokrát jsem však stále zkoumala, ale nemohla jsem přijít na to, jaký patogen způsobil zápal plic. Pouze jsem si pomyslela, že to je vzácný stav, a nezískala jsem mnoho informací, pouze anamnézu pacientů.“

I kdyby tomu tak bylo, klíčový bod je to, že ve všech třech případech se zdá, že onemocnění bylo způsobeno zjistitelnými bakteriemi. Covid-19 je způsoben virem Sars-Cov-2, nikoli bakterií. První případ onemocnění Sars-Covid-2 byl diagnostikován pouze ve Wu-chanu v druhé polovině prosince. Teprve minulý měsíc byli čínští vědci schopni trasovat první skutečný případ Sars-Cov-2 – a to ke dni 17. listopadu, několik dní po diagnostikování trojice z Vnitřního Mongolska.

Přesně vědět, kde hledat

Není pochyb o tom, že by americká zpravodajská služba, v tomto případě NCMI, nevěděla o tomto vývoji v Číně, pokud zvážíme, že CIA provádí špionáž, a vzhledem k faktu, že tyto diskuse byly zveřejněny na Weibo a WeChat. Pokud tedy „produkt“ NCMI není podvrh a skutečně existuje, je to známka toho, že již v listopadu zjistili informace o určitých vágních případech plicního moru.

Takže varování – které obdržela agentura DIA, Pentagon, Národní bezpečnostní rada a dokonce i Bílý dům – se týkalo těchto případů. Zřejmě se to netýkalo koronaviru.

Nabízí se palčivá otázka: jak mohlo středisko NCMI vědět vše o virové pandemii ještě v listopadu, když čínští lékaři diagnostikovali první případy nového typu pneumonie až 26. prosince?

Dále se nabízí velmi zajímavá otázka, proč se NCMI v prvé řadě tak zajímalo o tuto konkrétní chřipkovou sezónu v Číně – počínaje pacienty s plicním morem, léčenými v Pekingu, až po první příznaky „vypuknutí záhadné pneumonie“ ve Wu-chanu.

Koncem listopadu a začátkem prosince byly na klinikách ve Wu-chanu patrné náznaky mírně zvýšené aktivity. Ale v té době nikdo – ani čínští lékaři nebo vláda, nemluvě o zpravodajských službách USA – nemohli vědět, co se ve skutečnosti děje.

Čína nemohla „ututlat“ to, co bylo 30. prosince označeno jako nová nemoc, a náležitě to oznámila Světové zdravotnické organizaci (WHO). 3. ledna šéf amerického Centra pro kontrolu a prevenci onemocnění (CDC) Robert Redfield kontaktoval nejvyššího čínského představitele CDC. Čínští lékaři sekvenovali virus. A teprve 8. ledna bylo zjištěno, že jde o Sars-Cov-2, který vyvolává Covid-19.

Tento řetězec událostí ještě jednou otevírá mocnou Pandořinu skříňku. Připomeňme si dobře načasovanou simulaci Event 201; úzký vztah mezi Nadací Billa a Melindy Gatesových a Světovou zdravotnickou organizací (WHO), jakož i Světovým ekonomickým fórem a univerzitou Johnse Hopkinse v Baltimoru, včetně Bloombergovy školy veřejného zdraví; digitální ID/kombo vakcína ID2020 projekt Dark Winter (Temná zima) – který simuloval biologický útok neštovicemi na USA předtím, než byl v roce 2001 obviněn Irák z antraxového útoku; američtí senátoři začali prodávat po brífinku CDC cenné papíry za dumpingové ceny; více než 1 300 generálních ředitelů a šéfů opustilo v roce 2019 svá pohodlná bidla, „předpovídali“ celkový kolaps trhu; Fed sypal peníze již v září 2019 – jako součást QE4 (tj. čtvrté kolo kvantitativního uvolňování).

A poté, když se začala validovat zpráva z ABC News, vstoupil do toho Izrael. Izraelské zpravodajské služby potvrdily, že je zpráva od americké rozvědky skutečně v listopadu varovala před potenciálně katastrofickou pandemií ve Wu-chanu (znovu si připomeňme: jak to mohli vědět již druhý týden v listopadu, tak brzy na začátku hry?) A také spojenci NATO byli varováni v listopadu.

Sečteno a podtrženo, je to horké: Trumpova vláda, stejně jako CDC, dostaly varování nejméně čtyři měsíce dopředu – od listopadu do března – kvůli řádné přípravě, až se epidemie Covid-19 rozšíří v USA. Přitom pro to nic neudělali. Celý případ je odhalen – „Čína je čarodějnice!“

Kromě toho sdělení izraelských zpravodajských služeb potvrzuje něco mimořádného: americké zpravodajské služby věděly o Sars-Cov-2 zhruba jeden měsíc před tím, než lékaři v nemocnici ve Wu-chanu potvrdili první případy nákazy. Zřejmě nějaké božské vnuknutí.

K tomu by mohlo dojít pouze tehdy, kdyby americké zpravodajské služby s jistotou věděly, že předchozí sled událostí nutně povede k „záhadné, prudce se šířící nákaze“ ve Wu-chanu. A nejen to: věděly přesně, kde mají hledat. Nikoli ve Vnitřním Mongolsku, ani v Pekingu, ani v provincii Guangdong.

Není na škodu položit si znovu stejnou otázku: jak mohly americké zpravodajské služby vědět o nákaze jeden měsíc před tím, než čínští lékaři detekovali neznámý virus?

Mike Pompeo – „We Lie, We Cheat, We Steal“ (lžeme, podvádíme, krademe) – zřejmě celou hru vyzradil, když veřejně pronesl, že Covid-19 je „živé cvičení“. Navíc ke zprávám na ABC News a sdělení izraelských zpravodajských služeb je jediným možným logickým závěrem, že Pentagon – a CIA – věděly dostatečně dopředu, že pandemie je nevyhnutelná.

To je pistole, ze které se ještě kouří. A nyní vláda Spojených států plnou vahou zakrývá všechny výchozí body tím, že proaktivně a retroaktivně dává vinu Čínu.

Pepe Escobar

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.