Print this page

Informační bomba. Bývalý soudce předal v televizi data, která otřesou základy soudnictví

By  čen 12, 2020

LUCA PALAMARA, bývalý soudce a prezident soudcovské komory v Itálii vypustil v televizi včera večer v PORTA A PORTA naprostou bombu. (Foto: Youtube)

Loading...

Bombu, která nemá obdoby, a následky budou nyní nedozírné. Důvěryhodnost v soudnictví, soudy a právo byla zbořena. Naprosto zbořena až do samých základů.

Dle slov Dr. Palmera, soudnictví působí v absolutní nezákonosti a nyní už to nemůže nikdo popřít.

Soudci, státní zástupci (prokurátoři), právníci atd. jsou naprosto nelegální a nelegitimní osoby, které jednají svévolně, a hlavně jdou na ruku státním orgánům. Jejich rozhodnutí jsou tedy neprávoplatná a nelegitimní. Proto se soudci, kteří moc dobře věděli, co dělají, nikdy nepodepisovali pod rozsudky, a my jsme Vás datovali už od roku 2010 o těchto praktikách. Neměli zájem ani soudit dle pravdy, ale dle rozhodnutí, která byla pro či na podporu zločinného státního aparátu.

Pravdy se u soudu člověk nikdy nedovolal, ba naopak, ještě za to musel zaplati státu. Prozrazení praktik zločinného aparátu provedl přímo v televizi LUCA PALAMARA, bývalý soudce a prezident soudcovské komory v Itálii.

Zdroj: 1, 2

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.