Print this page

Řekyně na svém pozemku objevila improvizovanou mešitu postavenou ilegálními migranty

By  čec 01, 2020

Řecká obyvatelka ostrova Lesbos podala žalobu, neboť objevila, že na jejím pozemku poblíž notoricky proslulého migračního tábora ilegální migranti postavili improvizovanou mešitu. (Foto: Wikimedia, ilustrační)

Loading...

Obyvatelka Lesbu Maria Komninaki řekla, že tu improvizovanou mešitu postavili na jejím pozemku v bývalém olivovém háji. Projevila nedůvěru v možnost, že by ti ilegální migranti měli pro stavbu na jejím pozemku u migračního tábora Moria stavební povolení.

Paní Komninaki o této mešitě napsala na Facebooku, že si ji prohlédla v doprovodu policie a vládního úředníka, hlásí Proto Thema.

„Přístup na to místo byl za ztížených podmínek, neboť jsme museli procházet kanalizací, smetišti a všemi druhy odpadů. Při příchodu do tohoto bývalého olivového háje a nyní parcely jsem zažila překvapení, když jsem našla tu improvizovanou, nyní už dokončenou konstrukci, se kterou začali před třemi měsíci – kvůli čemuž jsem zalarmovala úřad městského plánování, policii, okres, prokurátora a místní správu,“ řekla.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.