Print this page

Odhalení UFO ukazuje na plán elit pokračovat po falešné pandemii s falešnou invazí mimozemšťanú

By  srp 13, 2020

Pentagon a další zdroje tvrdí, že chazarská mafie připravuje veřejnost na určitý způsob odhalení nebo invaze mimozemšťanů, zatímco se snaží zůstat u moci. (Foto: Youtube)

Loading...

Zdroje říkají, že nejpravděpodobnějším scénářem letošního podzimu bude zrušení prezidentských voleb v USA, po nichž bude následovat odvedení pozornosti létajícími talíři. Sám prezident USA Donald Trump říká, že volby je třeba odvolat, i když nadále propaguje „Vesmírné síly.“

Zdroje MI6 sami prohlašují, že veškerá vesmírná aktivita byla nedávno uzemněna, takže tyto „jednotky vesmírného nasazení“ budou jednoduše herci, kteří budou hrát „ty hodné“ zachránce, kteří nás zachrání před „zlými mimozemšťany,“ což by se mělo brzy objevit na televizních obrazovkách.

Silným ukazatelem této kampaně byl článek v New York Times, který se mimo jiné zmiňuje o amerických armádních „mimozemských vozidlech,” takových, které nebyly vyrobeny na této planetě.“

https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html

Mnohé z těchto důkaznýh stop o létajících talířích vedou k Rockefellerově rodině. Citace Mathewa Ehreta z Nadace Strategic Culture Foundation:

V roce 1993 nebyl podnět k zveřejňování informací zadán, nikým jiným než finančníkem Laurencem Rockefellerem (čtvrtým synem zakladatele společnosti Standard Oil, Johna D. Rockefellera). Během doby rozkvětu Rockefellerova zveřejňování informací o létajících talířích, navštívili Clintonovi ranč Laurence Rockefellera ve Wyomingu, kde v té době byl začínajícím nováčkem „zveřejňovací mise“ vedoucí Clintonového štábu John Podesta.

Během Clintonových let v Bílém domě najal Laurence Rockefeller biologa kulturistu jménem Stephen Greer, aby se stal správcem „Projektu zveřejňování informací,“ který mu dodnes poskytuje stálý příjem. Greer poskytl tisíce rozhovorů podporujících historku o tom, že projekty NASA Apollo Lunar byly v roce 1972 zastaveny pouze proto, jelikož ti mimozemšťané, kteří byli umístěni po věky na Měsíci, nechtěli, aby se provalila pravda.

Area 51 během tohoto období, která do značné míry čerpala z předešlého experimentu sociálního inženýrství H. G. Wellsova nouzového vysílaní „Války světů“, čteného nahlas v roce 1938.

Toto rozhlasové vysílání románu o invazi Země Marťany spustilo skutečnou paniku obyvatelstva, a posloužilo jako šablona pro plánovanou falešnou invazi mimozemšťanů zaměřenou na upevnění kontroly nad populací.

Vzpomínáte si na tento slavný citát od poskoka Rockefellera, Henryho Kissingera?

„Dnes by byla Amerika pobouřena, kdyby jednotky OSN vstoupily do Los Angeles, aby obnovily pořádek (s odkazem na LA vzpouru z roku 1991).“ Zítra budou vděční! To platí zejména v případě, že by jim bylo řečeno, že existuje vnější hrozba zvenčí (tj. „mimozemská“ invaze], ať už skutečná nebo vyhlášená, která ohrožuje naši samotnou existenci. A to bude tehdy, kdy všechny národy světa budou prosit, aby je osvobodily od tohoto zla. Jedna věc, které se každý člověk bojí, je neznámo. Při předložení tohoto scénáře práv jednotlivců bude dobrovolně vzdáno za záruku jejich blahobytu, který jim poskytne Světová vláda.“ – Dr. Henry Kissinger, Bilderberg konference, Evians, Francie, 1991

https://www.physicsforums.com/threads/kissingers-very-strange-remarks.8651/

Informačně – dezinformační web Sorcha Faal propojený s Námořní rozvědkou patří mezi mnoho zdrojů, které nyní agresivně prosazují téma „mimozemšťanů.“ Potvrzují, co tvrdí zdroje CIA a Pentagonu, že listopadové americké prezidentské volby budou zrušeny.

„Bude rychle následovat ještě více šokující událost a to „říjnové překvapení,“ v němž prezident Trump odhalí americkému lidu pravdu o tom, co se stalo v Roswell (Stát New Mexico) v roce 1947. Odhalení, ve kterém prezident Trump odkryje pravdu o existenci mimozemšťanů nepocházejících z našeho světa, a že tento dokument GRU dokáže, že prezident Trump a prezident Putin jednali od února telefonicky již 11 krát (zdroje z USA tvrdí, že nejméně 8 krát), v čemž je zahrnut i telefonát z minulého čtvrtka – a že tento dokument dokazuje, že mezi nimi v jejich rozhovorech šlo jen o jedno téma, a to o soubor známý pod jménem „Spis Kemerovo.“

Jedná se o jeden z vysoce tajných souborů ve vlastnictví Ministerstva obrany a jde o záhadný objekt podobný létajícímu talíři objevený v lednu 2015 ruskými uhelnými horníky hluboko pod zemí v okrese Belovo v Kemerově – a na tom je nejpřekvapivější to, že je to téměř přesná miniaturizovaná verze toho létajícího talíře, o kterém bylo řečeno, že v roce 1947 havaroval v Roswell, New Mexico.“

http://www.whatdoesitmean.com/index3291.htm

Zde můžete vidět malý příklad létajícího talíře, a právě probíhající mediální kampaně související s vesmírem:

https://www.adn.com/nation-world/2017/01/31/now-you-can-read-the-cias-once-secret-stash-online/

https://spacenews.com/white-house-nominates-four-u-s-space-force-major-generals-for-promotion/

https://eurasiantimes.com/russia-china-will-develop-a-joint-moon-base-russian-space-agency/

https://www.thehour.com/news/article/NASA-seeks-to-keep-momentum-going-after-successes-15455827.php

https://www.cnbc.com/2020/08/07/spacex-and-ula-win-2022-pentagon-rocket-launch-contracts.html

https://news.yahoo.com/richard-branson-space-bound-early-2021-says-virgin-084900952.html

Váš dopisovatel je bombardován informacemi týkající se mimozemšťanů od té doby, co poukázal na to, že Rockefellerové a jim podobní se chovali jako samozvaní bohové díky jejich vlastnictví nesprávně pojmenovaného Výbor „Federální“ rezervní banky. Když jsem byl na černé listině ve všech západních korporátních médií (kvůli psaní o tomto Výboru, 11. září atd.) a také čelil zákazu vydávání knih v Japonsku, což doslova zapříčinilo vypaření mého příjmu, náhle jsem obdržel placené pozvánky k projevům od skupin zabývajícími se „mimozemšťany“ a UFO.

Stalo se to i přesto, že jsem byl reportérem v oboru financí, který ani jednou za svou kariéru nikdy nepsal o létajících talířích a UFO. Po této kampani následovala systematická tichá kampaň pro kohokoliv, s kým jsem kdy pracoval jako profesionální novinář, a to o tom, že „Benjamin Fulford bere drogy a mluví o bláznivých mimozemských pitomostech, takže byste s ním raději neměli mít nic společného.“

Tak jako tak, tento velký tlak o mimozemšťanech a létajících talířích je jednoznačně známkou zoufalství Elit. Zdroj ze CIA říká, že důvodem toho je to, že se na ně začíná hrnout vlna trestního vyšetřování. Ghislaine Maxwell zpívala jako kanárek o elitní pedofilii a její důkazy ukazují na obrovský seznam pedofilů z řad smetánky. To může být například důvod, proč bývalý španělský král Juan Carlos náhle zmizel.

https://www.bbc.com/news/world-europe-53647170

Probíhající systematické obkličování vysoce postavených pedofilů také odvádí pozornost od řady dalších trestních vyšetřování zaměřených na elity. Například Trumpův zeť, Satanista Jared Kushner, je vyšetřován kvůli pochybným finančním obchodům týkajícím se Deutschebank.

https://www.zerohedge.com/political/deutsche-bank-launches-investigation-personal-banker-trump-kushner-over-2013-transaction

Také již vidíme obviňování farmaceutických společností za zabití, v případech vrozených vad.

https://www.france24.com/cs/20200803-pharma-giant-sanofi-charged-with-manslaughter-in-birth-defects-case

Pokud jsou nyní proti nim vznášeny trestní obvinění kvůli vrozený vadám, co se stane, až vyjde najevo pravda o vyfabulovaných pandemiích?

Tento e-mail od informátora, pokud je pravdivý, jasně ukazuje na to, že současná pandemie má kořeny v Satanskému kultu Chabad a jejich plánech na zabití 90% lidské populace:

Jak mnozí z vás slyšeli, Moderna je ve třetí a poslední fází vývoje vakcíny. A zde je něco, co mnozí z vás neví, hádejte kdo byl prvním generálním ředitelem Moderny?

Absolvent Cornell University jménem Anthony Fauci. Teď pojďme hlouběji do králičí nory. Moderna byla farmaceutická společnost, která začala v Německu pod názvem IG Farben.

IG Farben byl známý svou hromadnou výrobou Zyklon-B, primárního plynu, který během holocaustu zabil miliony lidí. Poté, co Německo padlo, byl IG Farben rozpuštěn a jeho majetek rozprodán nacistou, který se stal Američanem. Ano, jmenuje se George Soros. Soros přejmenoval společnost na Modernu.

A kdo byl až do své „smrti“ hlavním akcionářem Moderny? Jeffrey Epstein. Jeho role v Moderně je místem, kde si vydělal jmění a navázal kontakty.

Když se ta stále ještě spící „ovčí“ část populace dozví o zločinech elit tohoto druhu, můžeme si být jisti, že vyvolá zuřivou reakci. Proto elity protlačují hru o mimozemšťanech a dalších podvodech.

Od NSA se také dozvídáme o izraelském jaderném útoku na Bejrút. Zdroje FSB a MI6 říkají, že izraelský zločinec Benjamin Netanyahu útok nařídil, z důvodu pokusu zabránit trestnímu vyšetřování které se na něj začíná valit.

Také se dozvídáme od zdrojů Bílých klobouků z Pentagonu, že jakékoliv „říjnové překvapení“ ze strany chazarské mafie se setká s „listopadovým překvapením.“ Povaha tohoto překvapení není známa, ale odhaduji, že ani Trump, ani Biden nebudou prezidenty v roce 2021.

Tak či tak se očekává, že patová geopolitická situace, kterou toto léto procházíme, skončí letos na podzim dramaticky. Mohlo by to zahrnovat i omezenou válku na Blízkém východě s cílem donutit Izrael a Sionisty k zastavení ustavičného terorismu a vyvolávání potíží.

Zdroje Gnostických Iluminátů říkají, že jakýkoli další Izraelský jaderný útok, jako byl ten na Libanon (jako takový byl potvrzen Pentagonem a MI6), se setká s odezvou, jakou je zničení Tel Avivu.

Zdroje z agentury DIA mě těsně před zveřejněním této zprávy kontaktovaly ohledně tohoto:

Izrael svým jaderným útokem na Bejrút možná urychlil svůj zánik a zpečetil Bibiho osud jako sériového válečného zločince.

Soud ICC tak může rozšířit své stíhání o Bejrút, který není považován jen za válečný zločin, ale i zločin proti lidskosti.

Trumpovo “říjnové překvapení” by mohlo být posunuto už na srpen, jehož záměrem je odtajnění pravdy o 11. září, a sionistických a židovských miliardářů jako je Adelson, Paul Singer, Haim Saban a ti, kteří financují Demokraty.

Pod rouškou pomoci Libanonu mohou světoví vůdci pod vedením OSN, EU, Francie, Velké Británie, Dánska, Ruska, Anglie a skupiny G20, přinutit Izrael ke konečnému řešení, které pomůže Trumpovi skoncovat se zahraničními i tuzemskými Sionistickými nepřáteli.

Pokud chtějí Izraelci zůstat konstruktivní součástí lidstva, budou muset odstranit svého masového vraha, nacistického vůdce Netanjahua a jeho chazarské sionistické šéfy, kteří se schovávají na takových místech, jako je Nový Zéland, Britské Panenské ostrovy, Švýcarsko atd. Dokud se tam schovávají, mizení elit, jako je bývalý španělský král Carlos, bude pokračovat a dále se rozšiřovat.

A konečně, tento týden bychom chtěli podat zprávu o tom, že obchodní centrum poblíž mé chaty v Kanadě ohlásilo, že jsou již po několik týdnů napadáni hackery. Když jsem tam byl, světla se stále vypínala a zapínala a všechny elektronické platební systémy selhávaly. Výsledkem toho bylo, že platit šlo pouze hotovostí. Dozvěděli jsme se, že podobné problémy se dějí v celém finančním systému a nejsou omezeny jen na místní obchod. V každém případě, tento incident odhaluje klíčové nedostatky „digitálních peněz“- jsou závislé na elektřině a zranitelné vůči hackerům Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.