Print this page

Nadcházející dny budou definovat svět, který bude trvat po staletí

By  pro 11, 2020

Vojenské lety zasáhly celé USA. Stovky vlastizrádců bylo zadržených a dovedených na paluby letadel a během letů vyslýcháno. (Foto: Facebook)

Loading...

Vyslýchání bylo vedeno s důrazem na hledání důkazů o voličských podvodech. Počet těchto vojenských letů narůstalo v rámci přípravy na potenciální násilí Antify. Demokratická strana a některé republikánské elity roky pracovaly ve spolupráci s čínskou a dalšími komunistickými stranami na svržení vlády USA a na nastolení nového světového řádu. Trump a Bílé klobouky z Aliance uspořádali prezidentské volby v roce 2020 tak, aby byli tito padouši chyceni při činu a při zradě. Celou akci koordinoval výzvědný tým „Kraken“. Kraken byla přezdívka 305. praporu sboru vojenské rozvědky ve Fort Huachuca v Arizoně. Poskytoval vedení e-války a výzvědná znamení (SIGINT). 305. prapor je sestaven ze šesti společností: HHC, Alpha, Bravo, Charlie, Delta a Echo. Ve středu 4. listopadu ráno, bezprostředně po volbách ministerstvo obrany, 305. prapor a NSA začaly zaznamenávat důkazy o podvodu a změnách hlasování ve všech šesti státech Battlegroundu (Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Arizona, Nevada). Vše bylo zaznamenáváno v reálném čase do technické knihy blockchain, kterou nebylo možné hacknout ani obnovit. Tyto e-důkazy v reálném čase nyní mohou být použity k stíhání všech spolupracovníků s Deep staate zapojených do podvodů ve volbách, včetně Obamy, Bidena a Haspelové.

Na straně 9 federálních soudních žalob podaných Sydney Powell v Georgii a Michiganu 25. listopadu 2020 se můžeme dočíst: „Software Dominion byl přístupný agentům jednajících jménem Číny a Íránu za účelem sledování a manipulaci celé řady voleb, včetně těch nedávných voleb v USA v roce 2020.“

Výborně popisuje a ukazuje matematickou pravděpodobnost toho co se dělo v době přerušení volební noci v Michiganu Lary Trump. Tato matematicko-statistická analýza ukazuje matematickou nemožnost zločinného obrácení výsledku voleb v Michiganu. Představte si, že si hodíte mincí 4 645 908 krát a padne hlava v 52% a pak, ve 3 v noci, hodíte 154 000 krát a najednou vždy, ve všech případech padne orel, ve 100%. Tak můžeme matematicky vyjádřit to, co se odehrálo tu noc v Michiganu.

Pravděpodobnost vítězství bývalého viceprezidenta Bidena ve všelidovém hlasování ve všech čtyřech žalovaných státech – Georgii, Michigan, Pensylvánie a Wisconsin (vzhledem k okolnostem a průběhu voleb) je méně než 1 ku 1 000 000 000 000 000. Tomu se říká „vánoční zázrak“! Přesto se vždy najde skupina fanatiků, která nebude chtít přijmout pravdu a bude bojovat proti ní. Proto můžeme očekávat závěrečné, intenzivní období násilí na ulicích ze strany ANTIFY ad. Tentokrát s nimi bude ale naloženo velmi tvrdě. Pokud se zaměříme na civilisty, je lepší zůstat uvnitř svých domovů v bezpečí, dokud se s nimi federálové nevypořádají.

Bez podpory FakeNews a pouličních gangsterů se už volební podvodníci nemají kam obrátit. Demokratický zločinecký syndikát ztratí rozhodnutím SCOTUS cestu ke svým zkorumpovaným soudcům nižšího stupně. Pokud by se SCOTUS rozhodl nehájit Ústavu, byl uplacen, zastrašen či vydírán, pak by musel Trump vyhlásit stanné právo a hájit demokracii, právo a pravdu tímto způsobem jako Lincoln. To ale neudělá, pokud k tomu nebude donucen.

Posledním nástrojem moci Deep state byla jejich schopnost LHÁT a ZASTRŠOVAT obyvatelstvo, aby se podrobilo. To je ale teď PRYČ. Jejich hlavním problémem je, že většina populace je již PROBUZENÁ a budou podporovat Trumpa v tom, co se neodvratně blíží, včetně nevyhnutelné záplavy obvinění, sankcí a liberálních slz vycházejících z tohoto debaklu. V tomto ohledu mějte na paměti jednu věc: Nečekejte hromadné procesy a krvežíznivou pomstu. To se nestane. Trump udělá, co je třeba, ale s MINIMÁLNÍM poškozením republiky. Ale na druhou stranu nemějte strach, kdo si zaslouží trest, tak se určitě dočká. A bude to biblické. Zůstaňte v klidu a bezpečí, patrioti. Nadcházející dny budou definovat republiku, která bude trvat po staletí. Vítězství je blízko. A važte si, že jste u toho, když se to děje.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.