Print this page

Informační bomba. Uprchlická krize aneb kdo stojí za touto imigrační vlnou?

By  led 29, 2016

Rakouský deník Direkt vyslechl několik desítek uprchlíků v azylových centrech a zveřejnil naprostou „informační bombu“, která odhaluje organizace za uprchlickou krizí, jenž zasáhla celou Evropu. V jednom z mnoha azylových center proběhlo před několika dny k vyslýchání několika uprchlíků, kteří přinesli důležité informace k celé uprchlické krizi. K tomuto výslechu mělo dojít podle informací v rakouském azylovém centru. Žadatelé o azyl tvrdí, že tuto uprchlickou krizi spolufinancují americké organice.

Tuto zásadní informaci potvrdili i tamější tajné vojenské služby. Nejednalo se o první akci, kde jsou intenzivně vyslýchání žadatelé o azyl, jelikož tamější policie i tajné vojenské složky vyslýchají uprchlíky v táborech již několik týdnů. Důvodem je zjištění příčin tak velké migrace, jaké jsme svědky v dnešních dnech.

Tajné rakouské služby dokonce uvolnily až 100 lidí, kteří se specializují na tuto činnost například v azylovém centru Traiskirchen. Tam bylo zjištěno, že většina financí pro uprchlíky na přepravu do Evropské unie zajistily americké organizace. Zdroje deníku Direct tvrdí, že organizace z USA vybudovaly struktury na převoz lidí, které jsou neustále financovány k převozu uprchlíků z Afriky do Evropy. Důvodem je podle informací snaha Spojených států oslabit Evropu a její integraci.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.