Print this page

Migranti v Miláně: Pojďte se podívat! Trpíme v hrozných podmínkách při čekání na doklady...

By  led 30, 2016

Migranti ukázali důvod jejich protestů. Podle nich musí přetrvávat v hrozných podmínkách, když čekají na dokumenty. Litovat je? Nebo nechápat? Někteří občané mají pocit, že tito lidé si stěžují na podmínky, ve kterých dočasně musí fungovat, neoprávněně. Mnohdy jsou to lepší podmínky, než které měli v zemi, odkud přišli.

Přitom jsou stany, ve kterých bydlí vcelku útulné a lidé tam rozhodně nejsou namačkaní jeden na druhého. A pokud ano, pořád má každý k dispozici alespoň svou postel. (Možná ještě neznají pořekadlo - darovanému koňovi na zuby nehleď!) Pokud jim ovšem někdo nenasliboval, že dostanou ubytování v rodinných domech. Jaký je ve skutečnosti záměr těchto lidí?

Migranti, kteří v Miláně vyšli do ulic, ukázali důvod svého protestu - hrozné podmínky, ve kterých jsou nuceni žít při čekání na dokumenty.----Nejsem si jistý, ale myslím, že je sem nikdo nezval a nesliboval jim ubytování v rodinných domech. Ani nemůžou čekat, že budou mít stany pro jednoho. Nepřipadá mi, že by se jednalo o chudáky, kteří si útěkem z Afriky zachránili holý život. Co na to říkají kompetentní orgány? Dočkáme se nějaké reakce, nebo se jim omluví a přidělí stany max. pro dvě osoby?

Zveřejnil(a) Pavel Vot dne 24. srpen 2015

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.