Print this page

Děje se něco velkého. Královna Alžběta prozradila, že se připravuje k útěku z Británie

By  kvě 24, 2016

Královna Alžběta, včera (18. 05. 2016) v průběhu přípravy projevu k otevření státního parlamentu, ohromila provozní personál BBC, když naznačila, že se chystá vzdát trůnu a uprchnout z Velké Británie, sdělil zasvěcený insider BBC.

Jedním z opatření jenž je nutné dělat, jsou potřebné přípravy jak opustit loď, řeklo Její Veličenstvo. Blíží se prudká bouře, taková, jakou Anglie ještě nikdy nezažila.  Zaměstnanci BBC zůstali zcela omráčení.

Její Veličenstvo mluvilo se svými poradci, nicméně ona měla již na sobě mikrofon a její připomínky bylo slyšet na celé galerii.

Vypadalo to tak, že je rozlobená, že musí zůstat ve svém projevu neutrální. Řekla, že existují solídní informace od vrchních armádních zdrojů, že pokud neudělá Anglie „Brexit“, nevyhnutelně bude následovat scénař 3. světové války, poznamenal insider.

Ve srovnání s tím, se bude 2. světová válka jevit jako dopravní nehoda na silnici. Musím varovat své přátelé, řekla královna.

 

BBC zakrývá

V tomto bodě bylo spojení přerušeno a provozní zaměstnanci BBC začali vše řešit s ředitelem Johnem Kirby. Ten sdělil, že byl varován manažéry BBC, že hlava státu v poslední době pronáší do mikrofonu některé věci, které musíme ignorovat, zapomenout na to, prostě vymazat z paměti vše, co jsme slyšeli.

 

Abdikace královy Alžběty?

Co ví královna Alžběta, co my nevíme? Ona má zajisté informace, které jsou veřejnosti utajeny. Možnosti geopolitického konfliktu, který by vyvrcholil ve 3. světovou válku, byly diskutovány britskými politiky minulý týden. Sdělením poradcům, že dělá nezbytné přípravy pro útěk ze země naznačuje, že má interní informace z těch nejtemnějších zdrojů.

Zdroj: 12

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.