Print this page

Brzy má prý dojít k velké události. Znepokojivé zprávy známého experta Benjamina Fulforda

By  čen 26, 2016

Poněkud znepokojivé zprávy, ba přímo v některých pasážích až děsivé od Benjamina Fulforda… První oslovení: Nejvyšší velitel ozbrojených sil USA generál Joseph Dunford oslovil shromáždění Spojených národů jako vůdce republiky.

17. června, jako dosud nikdy nevídanou událost, pronesl nejvyšší velitel ozbrojených sil USA generál Joseph Dunford veřejný projev k vrcholnému shromáždění o míru Spojených národů a mluvil o změně ozbrojených sil USA v globální sílu hájící mír. Ozbrojené síly USA nyní nahradí prohnilé a špatně vyškolené mírové sbory OSN, které způsobily mnoho skandálů, jako jsou znásilňování, krádeže atd. Úplný text projevu je zde:

http://usun.state.gov/remarks/7340

Poznámky velvyslankyně Samanthy Powerové a generála Josepha F. Dunforda při mírové konferenci Spojených národů (UN). Úředníci Pentagonu říkají, že to navíc k tomu, co Dunford konferenci Spojených národů řekl, znamená, že ozbrojené síly USA nyní svoji pozornost upřou „na Izrael, na drogové kartely a na Čínu v Jihočínském moři“. Budou také bojovat za to, aby byly chráněny systémy životního prostředí, a zlikvidují zloděje divoké zvěře, kteří pronásledují ohrožené druhy zvířat.

Rodina Rothschildova, tajní vládci Izraele, Společnosti bílého draka sdělila: „Chceme se polepšit.“ Slibují, že při shromážděních, která se mají konat v červenci, dosáhnou dohody obsahující zřízení a financování Agentury pro plánování budoucnosti, sdělují zdroje SBD (Společnosti bílého draka).

oZástupce jedné skupiny, která už s těmi, koho nazývá R&R nebo Rothschild a Rockefeller, vyjednávala, ale varoval, že tyto rodiny jsou údajně pouhou zástěrkou italské a španělské Černé šlechty, která je vedena rodinami Borgia, Medici, Orsini, Del Banco (Warburg) a dalšími. Vyjednávači, které by poslali, prý jsou profesionálními vrahy typu Jamese Bonda 007, varoval tento zdroj. Řekl, že jeho skupina ztratila několik stovek svých agentů jako výsledek ztroskotavších jednání. Tento zástupce řekl, že jeho skupina byla varována jinými skupinami, aby těmto lidem nedůvěřovala, ale údajně se přesto rozhodli vyjednávat s nimi o novém systému peněžnictví. „Výsledkem tohoto rozhodnutí bylo, že od té doby přišlo o život několik set agentů. I kdyby poměr byl 1 z naší strany a 10 na jejich straně, byla to pro nás krajně bolestná zkušenost. Navíc vypisují vysoké ceny za „hlavy“ všech, kteří se hlavně vedením těchto jednání zabývají (obvykle 20 až 100 milionů amerických dolarů). Na závěr, pokračoval tento zdroj, „R&R nemají žádnou čest, nikdy nedodrží své slovo a budou vás CELOU DOBU jen obelhávat proto, aby dosáhli svého cíle. Jednají tak proto, že se v minulosti nikdy nemuseli podrobit (úmluvám), a proto, že toto jejich chování se jim vždy bohatě vyplatilo, a tak pevně věří tomu, že to NIKDY nebudou potřebovat. Neuposlechnou žádný zákon, žádné pravidlo, žádný kodex cti jakéhokoli druhu, kromě svého vlastního prospěchu, lhostejno, kolik lidských životů nebo kapitálu to stojí! Z jejich hlediska nemáme naprosto žádnou hodnotu, jedině pokud bychom byli jejich stoprocentními otroky.“

Rothschildové odpověděli tím, že řekli, že Nathaniel Rothschild údajně nyní v důsledku nějakého procesu ztratil 300 milionů dolarů, což byla pro tuto rodinu první ztráta vůbec. Kromě toho je francouzská hlava této rodiny, baron David de Rothschild, po obžalobě z podvodu na útěku před francouzskou policií. Jinými slovy řečeno, vědí, že už nejsou nad zákonem. Také chtějí pro svoji kolonii plnou otroků s vypláchnutými mozky jménem Izrael najít nového ochránce. Benjamin Netanjahu kvůli tomu v poslední době čtyřikrát navštívil Rusko, aby obdržel ruskou ochranu vůči očekávanému silnějšímu dohledu nad dodržováním zákonů ze strany Pentagonu vůči jejich zemi. Ruská vláda je ale nyní provozována Ortodoxní církví a stará caristická národní síť není ochotna chránit lidi, kteří jejímu národu ve 20. století způsobili tolik utrpení.

SBD bude mezi židy chránit pouze nevinné proto, aby trvala na jejich převýchově, která bude spočívat na jejich skutečných (historických) dějinách, přičemž bude uplatněno zlaté pravidlo (zacházej s jinými tak, jak chceš, aby bylo zacházeno s tebou) nejen vůči židům, nýbrž vůči všem lidem.

Černá šlechta mezitím zoufale bojuje o to, aby fašistickou vládu Evropské unie zachovala nedotčenou. Zinscenovali vraždu (zda je skutečná, nebo předstíraná, není jasné) proevropské političky Jo Coxové, aby veřejné mínění podnítili k setrvání, nebo aby aspoň vytvořili nějakou snadno pochopitelnou průvodní historku k plánované krádeži referenda o vystoupení Velké Británie z EU dne 23. června. Zdroje SBD a iluminátů se oba předtím s Jo Coxovou spojily poté, co dala najevo, že je agentkou rodiny Rothschildů. Pokud by lid Velké Británie odhlasoval, že obdrží zpět nezávislost (a že opustí EU), byl by to pro Černou šlechtu těžký úder. Ale i když to neudělají, evropský bankovní systém se hroutí a v důsledku toho se jejich fašistický projekt Evropské unie tak jako tak rozloží. SBD bude každopádně respektovat pouze kroky skutečného jednání, a žádné sliby ze strany „R&R“ nebo jejích bossů z Černé šlechty. Pokud by britské referendum ukradli, nebo se o to pokusili, bude to mít následky.

Protože právě mluvíme o „R&R“, jeden zdroj CIA říká, že nedávno viděl Richarda Rockefellera zdravého a čilého v Argentině. Rockefeller údajně zemřel v r. 2014 při pádu letadla. Pokud tedy má tento zdroj pravdu, svou smrt jen předstíral a mohl tak uniknout z USA. Zdroje v Pentagonu říkají, že by byl výjimkou a že většině vrcholných bossů chazarské mafie, kteří jsou ještě v USA, nebude dovoleno prchnout před spravedlností. Zdroj jejich moci v USA, to znamená, schopnost vyrábět a přidělovat peníze, je nyní rovněž zabavován. Za tímto účelem se 14. června ve Finančním úřadu USA konalo mimořádné setkání, na němž prezidiální mluvčí Barack Obama, generál Dunford a ředitel Národních zpravodajských služeb James Clapper diskutovali o vojenském převzetí ministerstva financí, aby se urychlilo vytvoření vnitrozemského dolaru USA, který se liší od mezinárodně obchodovaného dolaru, informovaly vyšší zdroje Pentagonu. „Tak došlo k tomu, že newyorkská Federal Reserve Board dne 14. června nechala k budově přistavit nákladní automobil k odvozu použitého papíru pro drtič papíru, protože FRB jsou nyní mrtvé“, prohlásil jeden zdroj v Pentagonu. Ten nákladní automobil je vidět zde:

http://www.zerohedge.com/news/2016-06-14/just-spottedfront-new-york-fed

Vytvoření vnitrozemské měny USA probíhá zároveň s plánovaným restartem globálního systému peněžnictví. Jak minulý týden řekla jedna kontaktní osoba z rodiny Rothschildů: „Všechny nové oblasti dostanou své vlastní rezervy, pro svoje nové měny. Každá oblast bude součástí koše s asijskými měnami, které jsou kryty různými hodnotami.“

Jiný vyšší zdroj rodiny Rothschildů jednomu členovi Společnosti bílého draka v Evropě řekl, že jejich rodina „po nějakých úpravách“ prý z nynějších potíží vyjde nepoškozena a že frakce Bushů a Rockefellerů prý mají mnohem větší potíže, protože jsou zapleteny do genocidního (lidovražedného, pozn. překl.) plánu „Nového světového řádu“.

Jeden zdroj z vyššího stupně čínské vlády blízký šanghajské frakci řekl, že on „distrikty“ prý chápe tak, že nynějších pět stálých členů Rady bezpečnosti Spojených národů – Čína, Francie, Rusko, Velká Británie a USA – bude nahrazeno zástupci sedmi regionálních uskupení: Afriky, Asie bez Číny, Číny, Indie, Evropy včetně Ruska, muslimského světa a Severní a Jižní Ameriky. Rozhodnutí budou přijímána většinovým systémem, přičemž každý tento region bude mít právo veta, platné jen pro jeho vlastní oblast. Australané ještě dostanou možnost hlasovat, aby rozhodli, ke kterému regionu se chtějí připojit. Stávající národní státy budou existovat dál, s přísnou autonomií v rámci (hranic) svého regionu.

Cílem tohoto plánu je trvale ukončit války na této planetě a zrušit tím karanténu, do níž byla tato planeta dána, jak sdělují zdroje tvrdící, že mají spojení na „Tajný vesmírný program“. Zdroje v Pentagonu potvrzují, že Pařížská dohoda o změně klimatu, která byla ratifikována Francií a státy skupiny BRICS, a „brzy“ bude ratifikována také ze strany USA, je údajně maskovanou rámcovou dohodou o měnách krytých zlatem a jinými hodnotami a také o celosvětovém restartu měn (currency reset). V tomto novém systému bude procentuální sazba výrobků považována za rovnou procentuální sazbě celosvětových hrubých domácích produktů a Čína by údajně tímto způsobem v tomto přirozeném ekosystému kontrolovala 20 procent této globální měny, říkají tyto zdroje. Tento nový systém skýtá obrovskou výhodu ve srovnání s dosavadním systémem. V tomto novém přirozeném ekosystému mají (zdroje) svoji hodnotu v sobě samých a ze sebe samých a jsou tak chráněny jako nikdy předtím. Například deštný prales by měl mohutnou hodnotu jako odkladiště pro uhlík a jeho kácení by se stalo neúnosně nákladným.

Vypadá to tak, jako by tohle byly dobré zprávy. Ale boj o planetu Země ještě neskončil a my všichni musíme dál bojovat, dokud to tak nebude skutečně. Například, jedna skupina v Evropě kontaktovala SBD a řekla, že 21. června údajně chce zinscenovat obrovskou událost, v den letního slunovratu, v tradiční době obětování ohni, přesně v 15.30 hodin středoevropského letního času. Tyto zdroje nechtěly říci nic přesnějšího o tom, co plánují. Zdroje evropské Černé šlechty autorovi těchto řádků už před tím řekly, že na základě pohybů planet údajně plánují velké geopolitické události. Protože tento letní slunovrat spadá v jedno s úplňkem, mohly by velmi dobře mít v rukávu něco velkého.

Gnostičtí ilumináti za sebe přiznávají, že jejich kampaň pro ISIS ztroskotala, říkají ale, že zbývající bojovníci ISIS prý budou bojovat až do konce. Říkají také, že by mohli z povrchu zemského vymazat nějaké město použitím jaderné zbraně, neřeknou prý ale, které. Byli varováni: jakýkoli pokus v tomto směru bude pravděpodobně neutralizován.

Je nám také zasíláno stále víc informací typu „Akta X“. Už před lety vyprávěl Paul Laine z vojenské zpravodajské služby Pentagonu autorovi těchto řádků, že v Indonésii je prý tajná ponorková základna nacistů. Nyní jeden zdroj z CIA v Indonésii potvrdil, že taková základna existuje a lze ji najít v Nabire v Indonésii. Tamní ponorky prý horečně přepravují zlato k použití pro onen nový peněžní systém, řekl. Snímek obrazovky v programu Google-Earth čehosi, co vypadá jako nějaká základna, je zde.

Součástí této informace, která vypadá jako televizní seriál Akta X, je to, že tyto zdroje tvrdí, že každý rok z této planety údajně zmizí 50 milionů lidí a „jsou unášeni do vesmíru a prodáváni jako otroci“. Řekly například, že po cunami v Indonésii v r. 2004 bylo nalezeno poměrně málo mrtvých, protože většina těch lidí „byla unesena do vesmíru“. Doplnili k tomu, že oficiální údaj o 230.000 mrtvých byl chybný a že ve skutečnosti prý zmizel 1 milion lidí, protože údajně „byli uneseni do vesmíru“. To jsou šíleně znějící věci, ale je k dispozici několik důkazů, které je potvrzují. Úředníci korejské vlády autorovi těchto řádků řekli, že po nehodě přívozní lodi v r. 2014, při níž údajně pravděpodobně zahynulo víc než 300 studentů jedné vysoké školy, nebyli nalezeni žádní mrtví. My jsme také nebyli schopni najít žádné fotografie mrtvých z této nehody.

Jeden člen té části nacistické frakce kabaly, která nepáchá genocidu, řekl, že tito studenti byli použiti, aby se zabránilo vedlejším účinkům neúnosně bujícího incestu „árijců“. Já jsem byl také už před tím informován o tom, že v USA mizejí děti dvacetkrát častěji než v Japonsku. Zdá se, že nikdo neví jistě, co se stane s většinou dětí, které úřady v USA zabaví. Další informací typu Akta X je, že autor těchto řádků poslouchal za jízdy autem rozhlasový program ozbrojených sil USA v Tokiu a slyšel tam reklamu na „Vesmírný program USA“. Tato reklama říkala, že sloužit u tohoto velitelství se údajně „podobá službě na lodi“. Fanoušci odhalování skrytých skutečností a tajných vesmírných programů stále říkají, že brzy prý má dojít k nějaké velké události. Doufejme, že se o tom brzy dozvíme pravdu.

Zde na planetě Země pracujeme tvrdě na tom, aby se to stalo, aniž bychom očekávali, že se otevře nebe a přiletí obrovská vesmírná plavidla, aby nás zachránila, která nás ale ve skučenosti nepřijdou zachránit. To je důvodem toho, že jako kriminalisté sledujeme stopy, abychom našli příčiny svých problémů. Nyní se zabýváme těmi příčinami.

Zdroj: [1][2]

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.