Print this page

Ministr Mládek odmítá referendum! Občané jsou blbci a rozhodovat mají odborníci!

By  čec 20, 2016

Tak nám pan ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek svěřil prostřednictvím sociální sítě Twitter své úvahy a názory na všelidové hlasování neboli referendum. Proč pan ministr pocítil tak najednou se k této otázce vyjadřovat je poměrně zajímavé. Sledoval písničkovou soutěž a výsledky jej prý přesvědčily, že referendum je špatná věc. „Sleduji Eurovision Song a hledám poučení. Zákon o obecném referendu by měl být stažen. Hlas lidu se moc často mýlí, je třeba dát to jury,“ svěřil se pan ministr

Není zcela jasné, jak Mládek k této své hlubokomyslné úvaze dospěl. Zda jej zklamal propad naší zástupkyně až na 25. místo či jej popudilo zřejmě tak trochu zpolitizované hlasování, ale najednou prostě prozřel. Lidé jsou blbci a rozhodování je třeba svěřit odborníkům! 

Jestli měl pan ministr na mysli odborníky představované jeho sociálně-demokratickými soukmenovci, tak ti nám předvádějí svou „odbornost" prakticky denně ve všech oblastech jejich konání.  Dlužno podotknout, že bohužel!

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.