Print this page

Nikdo se nesmí dozvědět pravdu. Všechny kamerové nahrávky z masakru v Nice se musí zničit

By  Lajkit.cz čec 22, 2016

Francouzské ministerstvo spravedlnosti chce po radnici v Nice aby zničili všechny videonahrávky této události. Zřejmě jim bylo vyhověno, jelikož dosud nejsou k dispozici záběry z desítek pouličních kamer, které teoreticky mohou vnést poněkud jiné světlo na tuto smutnou událost. Sdílejte tento dokument, ať se lidé probudí z iluze prezentované médii, které nekonají v zájmu lidstva, ale hrstky mocných.

Pravdu si budou muset jako vždy občané zajistit sami. Podobná situace panovala i po zinscenovaném 11. září, kde se podobná videa ukazující osoby poukazující na demolici byla cenzurována a dané osoby záhadně zemřeli v autonehodách či na infarkt.

Attentat de Nice : la réquisition judiciaire urgente demandant la destruction des images publié par LeFigaro

Dokonce i muž jménem Mohamed Lahouaiej Bouhlel obviněný z útoku kamionem a údajně zastřelený policií vystavil 15. července na youtube video, jímž dosvědčuje, že v době útoku nebyl vůbec ve Francii, ale nacházel se v Tunisku. Jako důkaz projíždí autem po kruhovém objezdu v Sousse s typickou plastikou. Kolik důkazů ještě bude potřeba, aby se lidstvo probudilo?

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.